Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E21
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Rotti
Vand bmw e21 318 din '78 inmatriculat, in stare impecabila atat dpdv mecanic cat si estetic, nu are rugina/petice/chit etc. Intreaga caroserie e asa cum a venit din fabrica.
Mai multe detalii la telefon.

Pret 800e FIX, in pretul asta ofer o a doua masina completa, de piese.

0765952181
xox
E superba si chiar daca pretul o fi unul realist, mi se pare prea mic pentru cat de bine e intretinuta. smile.gif
reactor_share
Doamne... nu credeam ca vad asa ceva in RO. Superba... absolut.
In poza de la showroom e polishata? In rest culoarea pare... mai matuita... sau e doar aparatul foto!!

Spor la vanzare.
Sportivu
arata bine masina, dupa ce-a trecut probabil prin mana lui Rotti tongue.gif inainte, era vai si amar...cand am vazut-o odata la circ.

iarasi, pare rau ca n-am bani laugh.gif
bartro
Din postul lui Gabi (nu merge 'merge' la topicuri):

http://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw...-red-shark.html
Rotti
QUOTE (reactor_share @ Oct 7 2010, 02:21 AM) *
In poza de la showroom e polishata? In rest culoarea pare... mai matuita... sau e doar aparatul foto!!

culoarea este exact cum o vezi in poza de la 4tuning days, in restul pozelor aparatul a fost setat sa scoata culorile mai "retro".

Meritul pt cum arata masina acum este in totalitate al lui Cristi (monteria / scorpioGL), eu nu am facut altceva decat sa o spal si sa merg cu ea.

Mai am cateva bunatati pe care le-am pastrat pt ea, cum ar fi jante BBS RS 16", praguri zender, eleron bbs, interior bej impecabil, volan Raid pt E21, mecanica de 323. Pe astea le vand separat, dar prefer sa i le dau celui care cumpara masina, ca sa ajunga pe ea.
05aBi
Daca era sa fi fost in locul tau vindeam ursul si ramanean cu rechinul. Ursi gasesti pe toate strazile, chiar si peste cativa ani, dar rechini nu prea ...
iorgos
Este cu adevarat DEMENTIALA.
reactor_share
Eu, daca as vinde masina, sincer as lua acest E21! Deci... sa ne uram succec amandurora!
daman
masina are acte in regula? se vinde cu rotile alea din poza?
Rotti
am uitat sa mentionez, se vinde cu rotile ei de tabla pe 13", nu cu cele din poza.

Am toate actele: carte, talon si certificat fiscal. O dau cu ITP valabil 2 ani si asigurare pe 6 luni. Asta in schimbul faptului ca mi-a lovit cineva usa din dreapta si trebuie revopsita.
elvislorin
QUOTE (Rotti @ Oct 7 2010, 10:28 AM) *
culoarea este exact cum o vezi in poza de la 4tuning days, in restul pozelor aparatul a fost setat sa scoata culorile mai "retro".

Meritul pt cum arata masina acum este in totalitate al lui Cristi (monteria / scorpioGL), eu nu am facut altceva decat sa o spal si sa merg cu ea.

Mai am cateva bunatati pe care le-am pastrat pt ea, cum ar fi jante BBS RS 16", praguri zender, eleron bbs, interior bej impecabil, volan Raid pt E21, mecanica de 323. Pe astea le vand separat, dar prefer sa i le dau celui care cumpara masina, ca sa ajunga pe ea.

se poate un pret si niste poze cu bbs-urile?
05aBi
N-am bani sa o cumpar dar as dori sa o vad si eu intr-o zi, masina e la tine acasa ?
Rotti
da, suna-ma cand esti prin zona
io'sŪ
misto masina!

da' de ce sta roata aia asa stramb in poza de la 4Tdays?
TiL
Sa fi fost lasata pe burta/chituci, cu roata bagata acolo?

Misto bagaje.

05abi, vreau si eu sa merg cand te duci sa o vezi. Ti-am lasat ID/telefon pe PM.
Rotti
sta pe burta masina in poza aia, iar rotile sunt doar sprijinite
Rotti
QUOTE (TiL @ Oct 11 2010, 10:57 PM) *
05abi, vreau si eu sa merg cand te duci sa o vezi. Ti-am lasat ID/telefon pe PM.

nu va ingramaditi ca aveti tot timpul sa o vedeti, am decis sa o pastrez.
deci
NU SE MAI VINDE MASINA
TiL
party.gif
haifisch
mai bine asa

inchidem?
Rotti
da se poate inchide
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.