![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
De cand mi-am facut cont aici. Si fara 3 zile de cand m-am hotarat sa-mi cumpar primul BMW.
![]() ![]() Multumesc Lucian, Ionut, Iulian, Jorjel, Cristi, Catalin, Mihai, Stefan si alti cativa oameni ca m-ati ajutat sa raman in familia asta. Familie si in viata de zi cu zi dar si virtuala. PS: Nu e asa sentimental cum pare, topicul asta ![]() ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Nu stiu, am citit acum in partea ailalta pe forum ca multi au problema asta. La unii s-a rezolvat cum a zis Ciupanezul, schimbat senzorul de la axa cu came. Altii n-au rezolvat inca. E suparator asa cand vezi ca pica relantiul, ma strange in spate de la urs, ala se oprea uneori. P'asta il tine calculatorul probabil sa nu moara.
Oricum, alte simptome nu are cum am mai citit, rateuri sau pierderi de putere. Asa ca inca nu stiu. O fi primul pas catre o problema mai grava sau poate merg si eu ca altii asa linistit inca ani buni. Vom vedea. Ma sacaia alta problema si-am uitat care era. Tot timpul cand sunt in masina tot ma gandesc "trebuie sa intreb pe forum" si tot timpul cand ajung la pc uit care e problema ![]() Oricum, ai dreptate Lucian, trebuie sa verific si furtunele. Si daca tot ai sugerat asta, explica-mi si cum si ce sa fac. Le ascult cu urechea sa vad care fasaie? Ori le inspectez la mana? Scoase toate si suflate? -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 03:36 AM |