Am farurile ei din fabrica, cu oglinzi care nu mai sunt asa bune. Lumina cat de cat am, cel putin prin oras e ok. Parbrizul la fel, e ok.
Problema e ca am orbul gainilor (numele popular al unei boli de ochi care se manifestă prin imposibilitatea de a vedea seara dupa apusul soarelui). De exemplu eram in vizita la un amic si s-a stins brusc lumina, in timp ce mergeam prin casa. Am luat vreo 2 mobile inainte pana sa nimeresc un scaun. Imagineaza-ti cum e pe sosea, cand mi se obisnuiesc noaptea ochii cu lumina si trece unul cu farurile pe langa mine

Singura solutie care o am, in cazuri extreme cand chiar n-am cum sa ma opresc si sa dorm pana dimineata, e sa merg cu lumina aprinsa in masina. Dezavantajul la schema asta e ca nu vad mai departe de unde bat farurile mele.
In concluzie, singura solutie care o am in cap pentru problema asta sunt farurile cu lupa+xenon.

O sa-mi fie mai greu probabil sa gasesc pentru non facelift dar daca trec cu bine si de iarna asta, la primavara am sa-i fac un grande cado. Pana atunci am de bagat bani in articulatii, motor, si ma mai gandesc eu in ce altceva. Au inceput astia sa lucreze iar la drumuri (ca vara nu se poate, doar dupa ce da frigul) si apar gropi peste tot, in fiecare zi. Incepe iar distractia.
LE: Si am impresia ca nu pot lua decat modelul asta din poza, de M3. Nu stiu daca nfl a avut din fabrica lupe