![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
http://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-mas...full-extra.html
Cred ca cineva nu vrea sa se bucure de masina. -------------------- Baby Six
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 6-October 10 Member No.: 3,569 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
ciupanezule eu am cumparat masina ,,vrei sa ma cunosti personal?de iti permiti sa ma jignesti? masina am luato am platit pret corect nu m-am tiganit extra full pt tine dak inseamna samsar inseamna ca esti tigan cand ziceti pacat ca a ajuns la mine cred ca ma stiti de undeva ? parerea mea sa vorbiti voi frumos de ce va place voua mai mult pe forumu asta al vostru si sa incercati sa nu jigniti persoane pe care nu le cunoasteti cu expresiile folosite mai sus ca ...aveti si voi o varsta cred (sper)
d c nu ati cumparat voi masina asta dak tot ii duceti asa doru?d c nu platiti voi impozitu la o masina de genu dak va doriti asa mult?stati si comentati aiurea in necunostiinta de cauza ..... incercati sa incheiati orice discutie referitoare la mine ...Multumesk ANTICIPAT SEARA PLACUTA TUTUROR |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
ciupanezule eu am cumparat masina ,,vrei sa ma cunosti personal?de iti permiti sa ma jignesti? masina am luato am platit pret corect nu m-am tiganit extra full pt tine dak inseamna samsar inseamna ca esti tigan cand ziceti pacat ca a ajuns la mine cred ca ma stiti de undeva ? parerea mea sa vorbiti voi frumos de ce va place voua mai mult pe forumu asta al vostru si sa incercati sa nu jigniti persoane pe care nu le cunoasteti cu expresiile folosite mai sus ca ...aveti si voi o varsta cred (sper) d c nu ati cumparat voi masina asta dak tot ii duceti asa doru?d c nu platiti voi impozitu la o masina de genu dak va doriti asa mult?stati si comentati aiurea in necunostiinta de cauza ..... incercati sa incheiati orice discutie referitoare la mine ...Multumesk ANTICIPAT SEARA PLACUTA TUTUROR Nu vreau deloc să te cunosc personal, nu mă interesează persoana ta. Nu trebuie să te cunoască nimeni, e clară treaba. Dacă ai luat-o să o vinzi nu dai 2 bani pe ea de fapt, vrei doar să obţii un profit, nu e vorba de pasiune sau de altceva. Extra full e o expresie tipică de samsar, nu există aşa ceva decāt la noi. Cine naiba mai foloseşte extra full? Atāta timp cāt īn anunţ se minte asupra a două lucruri (an de fabricaţie şi dotări (extra full)), iar pe topic s-a scris că vai e o maşină de 1300 € care trebuie să se vāndă pe 1400 €, dar de fapt ai luat-o cu ~ 1000 €, e clar că nu are de ce să te respecte cinevea aşa cum ceri. Un om serios nu minte, spune lucrurile exact aşa cum sunt ca să nu bată cineva drumul degeaba īn caz că vrea să cumpere o anume maşină, e o chestie de respect. Nu mă interesează īn mod special soarta maşinii, problema e cu totul alta, adică de atitudine. O descriere onestă denotă un om onest, aşa cum e Bartro... This post has been edited by Ciupanezu: Oct 6 2010, 07:45 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Nu te-a jignit nimeni pe tine
![]() Nivelul tau de cultura te-a facut sa intelegi gresit starea de fapt. Si da, abia acu te-am jignit eu. Stiu ca nu ti-ai dat seama in ce fel, dar e ok. Bucura-te de masina, e deosebita. Atat doar ai grija la kickdown. Daca nu are gume bune, are prostul obicei sa te puna de-a latul pe strada. Si stii cum sunt strazile la noi... ![]() Astept si eu un +20% warn... ![]() PS: Nu mă interesează īn mod special soarta maşinii, problema e cu totul alta, adică de atitudine. Chit ca nu vedem intotdeauna eye-to-eye, ai dreptate. Si oricat as fi de tentat sa generalizez pana la punctul de a spune ca nu-ti pasa de masina ta, stiu ca nu-i asa ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 6-October 10 Member No.: 3,569 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Nu te-a jignit nimeni pe tine ![]() Nivelul tau de cultura te-a facut sa intelegi gresit starea de fapt. Si da, abia acu te-am jignit eu. Stiu ca nu ti-ai dat seama in ce fel, dar e ok. Bucura-te de masina, e deosebita. Atat doar ai grija la kickdown. Daca nu are gume bune, are prostul obicei sa te puna de-a latul pe strada. Si stii cum sunt strazile la noi... ![]() Astept si eu un +20% warn... ![]() PS: Chit ca nu vedem intotdeauna eye-to-eye, ai dreptate. Si oricat as fi de tentat sa generalizez pana la punctul de a spune ca nu-ti pasa de masina ta, stiu ca nu-i asa ![]() dak nivelu meu de cultura ma facut sa inteleg gresit inseamna ca u esti un analfabet si nu stii sa citesti...iti sugerez sa citesti in urma si sa mai calculezi o data.....Intr-adevar ai vrut sa pari o DRAGUTA sa ma jingnesti mai pe ocolite esti multumita?frumoasoo? Cat despre moderator sau ce e? care ai zis ca ma trimti in vacanta ..Ai pus problema exact cum se pune aici cum a zis si DOMNISOARA mai sus citez Nivelul tau de cultura te-a facut sa intelegi gresit starea de fapt. ma vad nevoit sa te las in pace esti foarte comunicativ ...exact cum se cere |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:55 AM |