![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
http://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-mas...full-extra.html
Cred ca cineva nu vrea sa se bucure de masina. -------------------- Baby Six
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Tu vorbeşti de respect?
Nu te mai bag īn seamă, nu mă cobor la nivelul tău. P.S: Ai grijă pe cine ameninţi, nu vorbeşti cu copiii din faţa blocului tău. This post has been edited by Ciupanezu: Oct 6 2010, 07:54 PM |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 6-October 10 Member No.: 3,569 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Tu vorbeşti de respect? Nu te mai bag īn seamă, nu mă cobor la nivelul tău. P.S: Ai grijă pe cine ameninţi, nu vorbeşti cu copiii din faţa blocului tău. poi da imi permit sa vorbesk de respect ca poate inveti si u ceva si te maturizezi si treci de la stadiu de soricel la soarece iar de bagat in seama nu am cum sa ma bag eu cu tine u mai jignit dak ai ceva de zis ajung la sfarsitu saptamanii la bucuresti si vinl a tine in fata blocului acolo sau scuze u nu esti copil de fata blocului ...si imi zici live ce ai pe suflet ca aici vad ca esti ca fetele la telefon nu zice nimeni sa nu va dati cu parerea puteti sa vorbiti de 7are 5 are rechini si toate natiile de masinii dar pastrati si voi o decenta si nu jigniti oamnei care nu ii cunoasteti ....doar de dragu de a face posturi ....CURAJOSULE CER SCUZE INKA O DATA ..SPER SA INCHEIATI CU VORBELE AIUREA This post has been edited by teo_vl: Oct 6 2010, 08:01 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:16 AM |