![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
http://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-mas...full-extra.html
Cred ca cineva nu vrea sa se bucure de masina. -------------------- Baby Six
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 6-October 10 Member No.: 3,569 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
ciupanezule eu am cumparat masina ,,vrei sa ma cunosti personal?de iti permiti sa ma jignesti? masina am luato am platit pret corect nu m-am tiganit extra full pt tine dak inseamna samsar inseamna ca esti tigan cand ziceti pacat ca a ajuns la mine cred ca ma stiti de undeva ? parerea mea sa vorbiti voi frumos de ce va place voua mai mult pe forumu asta al vostru si sa incercati sa nu jigniti persoane pe care nu le cunoasteti cu expresiile folosite mai sus ca ...aveti si voi o varsta cred (sper)
d c nu ati cumparat voi masina asta dak tot ii duceti asa doru?d c nu platiti voi impozitu la o masina de genu dak va doriti asa mult?stati si comentati aiurea in necunostiinta de cauza ..... incercati sa incheiati orice discutie referitoare la mine ...Multumesk ANTICIPAT SEARA PLACUTA TUTUROR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 09:42 PM |