![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Baieti,va rog din tot sufletul ajutati-ma sa rezolv aceasta problema si sa mai ma pot deplasa cu aceasta masina care am luat-o cu 2 ani in urma,sa mai ma pot deplasa in liniste,deci acum un an iau garnitura capac culbutori noua,o monteaza mecanicul,zis si facut,dupa un an observ miros de ulei in masina,ulei ars,de la motor se prelingea ulei exact pe tevile care pleacau din motor,acestea fiind incinse,uleiul care pica se ardea si scotea fum,ma duc la altcineva sa imi dea cu ermet de baie pe garnitura.Desface capacul ,imi degreseaza ganitura,marginile capacului,curata si aplica ermetul,pe ambele parti,pune capacul.A doua zi cand am facut proba schimba la 5000-6000 ture la fel miros a ulei ars in masina,tot se prelinge pe evacuarea care pleaca din motor,vreau sa va intreb,de la ce sa fie acest cosmar?garnitura de chiuloasa daca era,imi crestea apa,atunci ce sa fie????pe la vreun semering?furtun ulei ceva?ce mai exista la m50?va rog concentrati-va si spuneti-mi,ca sa pot sa-i explic si mecanicului,vreau sa fie o masina normala,atat ai cer,sa ma poata deplasa fara mirosuri de ulei ars,fara rusine,fara teama ca ia foc masina,astept un raspuns.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,512 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Am facut curat in topicul asta, pentru frisca, ciocolata, martini: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=9873&hl=
Asteptam sa vedem cat tine garnitura. Care a fost montata gresit. Garnitura nu trebuie pusa cu silicon, trebuie sa tina bine daca e montata corect, pe uscat. Asta la prima montare, daca o refolosesti, trebuie pus silicon. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
||
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
Am facut curat in topicul asta, pentru frisca, ciocolata, martini: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=9873&hl= Asteptam sa vedem cat tine garnitura. Care a fost montata gresit. Garnitura nu trebuie pusa cu silicon, trebuie sa tina bine daca e montata corect, pe uscat. Asta la prima montare, daca o refolosesti, trebuie pus silicon. domnu' Til, cu deosebit regret, in calitate de coleg de suferinta cu dvs. (asta dupa "mintea" lui bogdyy), eu chiar n-am suferit dloc cu e28 fata de cit te-ai straduit tu, tin sa va aduc la cunostinta ca TIS, cica altcva... " Here’s a shot from the TIS manual on where to put the beads of silicone:" any other further questions ? ca tot am ajuns la poze, acu' poa' sa dumireste si bogdyy da ce ie jumatile alea da gauri in aluminu' da la chiuloasa... This post has been edited by brown.shark: Sep 29 2010, 12:51 AM |
|
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:58 AM |