![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
Mi se mai intampla sa imi iasa din prima treapta de viteza .. si din ce am observat eu numai la rece .
Sa imi fac griji ca trebuie sa dau jos cutia sa schimb piese in ea ? In trafic pana acum nu am patit deloc dar cand se intampla e foarte puternic socul si mi-e sa nu se strice altceva.. Sa tin mai puternic impins pe schimbator ? Ms. -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
M-am pus iar la cecetat de coduri
![]() Si anume leagat de cutia de viteze. Stiam ca ar trebui sa am Getrag 200/250 conform realoem Insa m gasit urmatoarele coduri pe cutie la mine : - 12219349 - 3.1 / 225 / 220.0.0225.94 Din ce am gasit pe net cica ar fi Getrag 225 (?) si pusa pe masinile cu m40,m42 .. eu avand m50 .. Am mai luat legatura cu un amic care are acceasi masina ca mine ca specificatii si la fel la el apar fix aceleasi coduri.. deci se pare ca e ok. (poza) Adica ce ma intereseaza pe mine este sa am cutia corecta pe masina ca nu stiu ce au facut fostii preopietari cu ea si ce sanse ar fi ca la ambele masini sa fi schimbat cutiile cu fix acest tip in ambele cazuri.. Ce vreau eu sa mai intreb: 1.Are cineva idee unde gasesc tabele cu cutiile de la Getrag in care sunt precizate rapoartele /gear ratios ? Adica ce rapoarte are Getrag 225 daca acesta ar fi modelul meu.. sau Getrag 250 ca sa fac o comparatie.. 2. La inceput pana sa ma obisnuiesc cu masina mai greseam treptele .. sa zic in total de 5-6 ori .. si evident a carait cutia.. ce se uzeaza in cazu de fata ? Sincroanele ? 3.Legat de 2 , se pot inlocui (daca ar fi piese stricate/uzate ) ? sau e prea multa bataie de cap cu desfactul si sa caut alta cutie sh ? (ca stiti ca am pomenit la inceputul topicului cu saritul din viteza a treptei 1.. ) 4.Legat de saritul de viteze ar avea legatura si toata timoneria uzata ? ca vreau sa schimb toate piesele de aici (+lichdil din cutie) ca se simte ca sunt uzate.. si vreau sa ma asigur ca nu ar fi din cutie problema.. Ms. This post has been edited by warhammer23: Sep 21 2010, 02:29 PM -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 02:04 AM |