![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 9 Joined: 3-September 10 From: dambovita Member No.: 3,524 Car: E30 Engine: M20 2.5 171 CP ![]() |
Salut sunt nou pe aici .... vreau sa va spun ca sunt mandru de ursul meu
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by claudiu ursaru: Sep 3 2010, 09:25 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
care este
![]() baetii care desface ursi sigur are bara, numai ca nu stiu sigur daca iti trebuie inainte sau dupa 87, ca s-a facut un facelift atunci si s-a schimbat putin bara fata. de aici apar diferente la fusta de pe fata, buza aia de sub fusta si proiectoare. cauta-l pe "db85amd" ca e cel mai aproape de tine si poate mai are o bara fata. sau pe Adi aici la Bucuresti, ca si el a desfacut ceva ursi si mai are piese. ii gasesti pe amandoi pe forum, vezi pe la "vanzari piese" ca au posturi acolo. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:26 AM |