IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Piese noi sau SH?, Piese noi sau piese din dezmembrari
CRM112
post Aug 25 2010, 08:53 AM
Post #1

100% BMW corupt

Group: Members
From: penthouse
Member No.: 1,040
Car: e34 FL dric
Engine: mm 143; trebuie ejectat

in ceea ce-l priveste pe dereglatu' mi-a confirmat telefonic; singura problema era ca nu are acces la banc (or such) pentru a face mai multe la pompa decat sa-i schimbe garniturile. Tocmai ca am vazut ca intentioneaza sa se mute definitiv si m-a impulsionat sa nu mai stau pe ganduri. Sper sa se rezolve acolo.

cat despre tija aia......ramane de vazut. Eu pur si simplu nu tin minte sa fii avut tija aia anexata turbinei, dar e posibil sa ma insele memoria smile.gif presupun ca nu se poate fara; desi.....poate fii o sursa a supra-suieratului.

ma enerveaza ca specia asta e pe cale de disparitie (alde dereglatu'). Chiar am cele mai bune intentii fata de masina asta si n-am cu cine. Am sunat mai demult la Bosch Diesel car service si nu au vrut sa ma primeasca. Masina nu e chiar ultima rapciuga. Sa ma **t in ordinele lor interne de nemernici.

am ajuns si la o concluzie din ceea ce-am cautat pe net: nu am cum sa-i cresc puterea in mod sigur, stabil si fara eventuale daune aduse in timp motorului; eventual schimb motorul cu totul smile.gif . Cam tot ce implica o turbina mai mare duce la cresterea presiunii si a temperaturii in motor iar motorul pare sa fie unul destul de sensibil sa variatii mari pe perioade lungi (il vezi ca se duce cand e deja dus). N-am chef apoi sa incep sa vizitez 1001service'uri si sa ajung sa...pun un 2.5i (cum trebuia sa am de la inceput).

..............macar am a/c.....................

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Ciupanezu
post Aug 25 2010, 09:14 PM
Post #2

100% BMW corupt

From: Bucureşti
Member No.: 556
Car: Ricsa
Engine: Ricsa

QUOTE (CRM112 @ Aug 25 2010, 09:53 AM) *
Am sunat mai demult la Bosch Diesel car service si nu au vrut sa ma primeasca. Masina nu e chiar ultima rapciuga. Sa ma **t in ordinele lor interne de nemernici.

De vină pentru chestiile astea sunt majoritatea neserioşilor care au maşini mai vechi şi care n-au cuvānt sau vor doar să facă improvizaţii, lipituri, să pună doar piese sh etc.

După ce te arzi cu cāţiva de genul acesta, preferi să nu mai primeşti oameni cu maşini vechi, deşi unii sunt oameni de treabă.

+Quote Post
tomado e28 owner
post Aug 26 2010, 10:06 PM
Post #3

100% BMW corupt

From: Oradea
Member No.: 1,803
Car: ex e28, actual C70
Engine: 2.4i 170cp

Sunt multe masini donatoare care ofera piese inca bune. Altfel n-ar exista parcurile de dezmembrari. Cat despre mecanici... in zona nu stiu nici macar unul sa faca treaba de calitate, daca e greu nu se baga, iar de taxat taxeaza cat pot. Prefer sa repar de unul singur.

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 10:32 AM