![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
as vrea sa scot catalizatoarele la e 36 2.5 al meu...
![]() sfaturi de bine de rau... ajuta la ceva? ![]() dauneaza? ![]() deci va rog mai multe detalii despre chestia asta si cam ce treb sa fac in detaliu asa... multumiri anticipate.... ![]() -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
Salut, eu am scos catalizatorul la un M40 1,6 si a devenit mai zgomotos pe evacuare, eu cred cu siguranta ca era si infundat pentru ca imi consuma mai putin acum, inainte eram multumit de cum "tragea", acum trage o idee mai bine. Plusuri pot considera consumul mai mic si puterea mai mare, singurul minus este zgomotul un pic mai mare. In loc de catalizator am optat pentru o intermediara de la magnaflow.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
eu vreau sa ii pun direct teava in locul la cele doua catalizatoare si in rest las tot traseul la fel ca e si o toba borla la final...
pot sa inclin putin in jos traseul de evacuare dupa ce il desfac din cuplajul de la jumatatea traseului care face legatura dintre tobele intermediare si toba finala?il pot apasa putin in jos cat sa pot suda fara sa dau jos traseul din galerie?bineinteles sa ii desfac suportii care ii are pe acolo? This post has been edited by alexandruozn: Aug 19 2010, 07:36 PM -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Dauneaza mediu. La ITP nu mai trece test de noxe. Castig de putere depinde de starea actuala ale catalizatoare, si ce fel sunt. La e32 din 1989 mananca mult din putere, cel de 3.0 are cu cat 188cp si fara 195 sau 197, ceva de gen. Deci nici 5%. Catalizatoare moderne sunt mai putin restrictivi parca.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2025 - 05:17 PM |