![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
pentru m20 b25 cu motronik 1.3 . este vorba de carcasa de termostat cu 2 sonde .astept oferte .
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
am comandat una noua deja dar trebuie sa stau dupa ea. eu de la andrei wtw nu cumpar ABSOLUT NIMIC e un cursier cu filme in cap si cu preturi de zici ca vinde cine stie ce raritati
@bart- deja am incercat o carcasa de jetronik. nu incape rampa de injectoare din cauza sondelor in plus recomand sa ridici eprsonal piesa asta,anu trecut cautam cu disperare o astfel de carcasa,gaseam numai de jetronic si avea 3 gauri de sonde cand in final am gasit cu 2 gauri,am primit piesa pe curier si avea corodata teava aia mica in care vine furtunul ala subtire de apa spre clapeta admisie din aceasi problema am schimbat si eu carcasa,asa de corodat de la apa era teava aia ca decat am atins furtunul si sa rupt... bafta asta am patit si eu -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 08:46 AM |