Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar carcasa termostat
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
ionusunt
pentru m20 b25 cu motronik 1.3 . este vorba de carcasa de termostat cu 2 sonde .astept oferte .
Adys_m1986
Da mi te rog un link de pe realoem,ca sa imi dau seama....descompletez un motor m20b25 de pe e34,si sigur tre sa il am.
ionusunt
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=35

reperul nr 1
Mihai_AMD
CITAT(ionusunt @ Aug 12 2010, 03:23 PM) *
pentru m20 b25 cu motronik 1.3 . este vorba de carcasa de termostat cu 2 sonde .astept oferte .

recomand sa ridici eprsonal piesa asta,anu trecut cautam cu disperare o astfel de carcasa,gaseam numai de jetronic si avea 3 gauri de sonde
cand in final am gasit cu 2 gauri,am primit piesa pe curier si avea corodata teava aia mica in care vine furtunul ala subtire de apa spre clapeta admisie
din aceasi problema am schimbat si eu carcasa,asa de corodat de la apa era teava aia ca decat am atins furtunul si sa rupt...
bafta
bartro
Nu merge piesa de jetronic si ramana o sonda nefolosita sau pus capac?
alex230ro
sau daca nu e urgenta mare ia noua smile.gif

sau

http://forum.4tuning.ro/482-anunturi-auto-...tml#post3578854
ionusunt
am comandat una noua deja dar trebuie sa stau dupa ea. eu de la andrei wtw nu cumpar ABSOLUT NIMIC e un cursier cu filme in cap si cu preturi de zici ca vinde cine stie ce raritati
@bart- deja am incercat o carcasa de jetronik. nu incape rampa de injectoare din cauza sondelor in plus

QUOTE (db85amd @ Aug 13 2010, 10:53 AM) *
recomand sa ridici eprsonal piesa asta,anu trecut cautam cu disperare o astfel de carcasa,gaseam numai de jetronic si avea 3 gauri de sonde
cand in final am gasit cu 2 gauri,am primit piesa pe curier si avea corodata teava aia mica in care vine furtunul ala subtire de apa spre clapeta admisie
din aceasi problema am schimbat si eu carcasa,asa de corodat de la apa era teava aia ca decat am atins furtunul si sa rupt...
bafta

asta am patit si eu
Mihai_AMD
CITAT(bartro @ Aug 13 2010, 10:21 AM) *
Nu merge piesa de jetronic si ramana o sonda nefolosita sau pus capac?

a raspuns andei exact ce vroiam sa zic,si de fapt peste ce m'am lovit si eu...
bine ca a comandat noua,e sfanta
bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.