![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
Mi se mai intampla sa imi iasa din prima treapta de viteza .. si din ce am observat eu numai la rece .
Sa imi fac griji ca trebuie sa dau jos cutia sa schimb piese in ea ? In trafic pana acum nu am patit deloc dar cand se intampla e foarte puternic socul si mi-e sa nu se strice altceva.. Sa tin mai puternic impins pe schimbator ? Ms. -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
Se pare ca mi-a murit in bec in bord.. sau mai multe
![]() Alt motiv sa desfac bordul ..pe langa sa refac ODO digital. Mi-a sugerat cineva sa trec pe LED . Are cineva idee ce se potriveste ? si mai important va fi aceeasi culoare de portocaliu OEM ? ![]() Ms. -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
Se pare ca mi-a murit in bec in bord.. sau mai multe ![]() Alt motiv sa desfac bordul ..pe langa sa refac ODO digital. Mi-a sugerat cineva sa trec pe LED . Are cineva idee ce se potriveste ? si mai important va fi aceeasi culoare de portocaliu OEM ? ![]() Ms. schimba doar becul ars si lasa iluminarea originala,am mai vazut cu leduri si nu mai nimeresti sa lumineze unifrom plus ca te complici cu leduri -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
schimba doar becul ars si lasa iluminarea originala,am mai vazut cu leduri si nu mai nimeresti sa lumineze unifrom plus ca te complici cu leduri Am inteles. De aceea am si intrebat. Ma intereseaza cel mai mult aspectul cu iluminarea "originala'' .. A mai desfacut cineva bordul ?.. e fix ca in scheme ? ..adica fix acele 3 becuri ca model sunt la orice E34 ? ca stiu ca pe realoem e generica treaba.. Ms din nou. -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:37 PM |