![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 38 Joined: 28-November 08 From: Oradea Member No.: 2,364 Car: E28 Engine: M20 B20 ![]() |
Probabil ca multi dintre voi deja cunosc masina ... este vorba de fostul e28 a lui Sheva, si banuiesc ca nu mai are nevoie de multe descrieri. Mare parte din istoria masinii o puteti gasi aici: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...t=0&start=0
De atunci au mai fost facute cateva lucruri pe la rechin: schimbat aripi-fata, eliminat toata rugina dupa care revopsit in totalitate; a primit un set de suspensie sport originala + schimbat toate consumabilele la timp. In ceea ce urmeaza e sa schimb interiorul: am cumparat o masina pt. piese care are scaune originale sport si bancheta cu 2 locuri. Poze .... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 150 Joined: 19-October 07 Member No.: 1,223 Car: E23 Engine: M106 ![]() |
Foarte frumoasa! Un pas mai aproape de perfectiune ar fi sa renunti la codita de rechin de pe plafon. Stiu ca teoretic e "de rechin" dar practic e un artefact in plus, inutil, care nu imbunatateste cu nimic linia simpla si clasica a masinii. Din contra... Doar o opinie personala.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 05:31 AM |