banyayzoli
Jul 26 2010, 09:14 PM
Probabil ca multi dintre voi deja cunosc masina ... este vorba de fostul e28 a lui Sheva, si banuiesc ca nu mai are nevoie de multe descrieri. Mare parte din istoria masinii o puteti gasi aici:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...t=0&start=0De atunci au mai fost facute cateva lucruri pe la rechin: schimbat aripi-fata, eliminat toata rugina dupa care revopsit in totalitate; a primit un set de suspensie sport originala + schimbat toate consumabilele la timp.
In ceea ce urmeaza e sa schimb interiorul: am cumparat o masina pt. piese care are scaune originale sport si bancheta cu 2 locuri.
Poze ....
INTERCEPTOR
Jul 26 2010, 09:25 PM
mama cum poate sa arate culoarea aiape masina.este super..sa o stapanesti sanatos
MeHigh
Jul 26 2010, 09:39 PM
sa o stapanesti sanatos, si sa ai in continuare grija de ea. e bine ca a ajuns pe maini bune, nu vreau sa mi-o amintesc altfel.
bartro
Jul 26 2010, 10:29 PM
Foarte frumos! Pare vopsita foarte bine.
Mihai_AMD
Jul 27 2010, 06:16 AM
hohooo...ce surpriza placuta sa revad masina lui arpi,,,,
vezi cum faci sa vi la intalnire pe 27-29 august,banuiesc ca ti-a zis si arpi...
bafta,e o masina super!
nahor
Jul 27 2010, 01:11 PM
bine ai venit.....am avut placera s-o admir sambata in mures....f rumoasa si sa ai bafta cu ea
kamelot
Jul 27 2010, 05:16 PM
Frumoasa! Sa ai spor cu ea. Poate apuc sa o vad si eu live la una din intalniri...
David
Jul 27 2010, 07:06 PM
Superba!

Sa te bucuri de ea si sa faci multi kilometri!
TiL
Jul 27 2010, 07:09 PM
Superba masina, BRAVO!
io'sŪ
Jul 27 2010, 07:15 PM
ft frumoasa masina ! ! !
Sportivu
Jul 27 2010, 08:45 PM
asta si impreuna cu GTO-ul din Buc sunt cam cele mai frumoase E28-uri de pe la noi.
o remarca: scapa de volanul ala, e oribil.
o dorinta: un motronic ar fi indicat, sau daca tot faci un pas din asta ,M20B25

stima,
haifisch
Jul 27 2010, 10:34 PM
S U P E R B
banyayzoli
Jul 27 2010, 10:34 PM
Mersi domnilor!!!
In weekend schimb scaunele si revin cu poze
Nahor scuze ca am plecat asa repede dar........ noi mergeam la intalnire BMW nu la ce era aia........ si nu stim de ce nu ne respecta lumea in trafic... in fine erau cativa din ei cu care puteai vb .
Scuze dar din pacate nu pot merge la Sovata chiar in 28 mergem in Croatia, rezervat tot.... asta e
Sportivu cerde-ma primu lucru era sa schimb volanul si gaseam un mtech I dar nu stiu asa mam obisnuit cu ea se poate ca ramane; iar de motor, chiar pt mot am cumparat o masina complecta care avea pe acte motor de 2.7 ETA pe care pui o chiuloasa de 2.5 si ii bestial dar din pacate cand am desfacut atuncea cu greu neam dat seama cai 2.0motronic cu chiuloasa de 2.7 ETA, care nui buna de nimic ii in stare buna compresia intre 10-12 dar nui cu mult in plus fata de al meu. Deci mam ars cu asta si ramane motorul original.... eu numai schimb, merge frumos nu papa ulei (mult), si cu gpl... aproape pe gratis chiar in weekend am fost Tg Mures cam 600km= 130Ron cu Piatra Craiului si cu autostrada Turda(150:))
Sheva
Jul 29 2010, 07:02 PM
Se poate ca sunt cam subiectiv, dar eu nu prea am vazut e28 mai frumos la noi in tara. Aceasta masina a ramas foarte aproape de sufletul meu ... dar asta stie si Zoli + ca mai stie si ce-l asteapta daca nu are grija de ea
nahor
Jul 29 2010, 07:38 PM
QUOTE (banyayzoli @ Jul 27 2010, 11:34 PM)

Mersi domnilor!!!
In weekend schimb scaunele si revin cu poze
Nahor scuze ca am plecat asa repede dar........ noi mergeam la intalnire BMW nu la ce era aia........ si nu stim de ce nu ne respecta lumea in trafic... in fine erau cativa din ei cu care puteai vb .
Scuze dar din pacate nu pot merge la Sovata chiar in 28 mergem in Croatia, rezervat tot.... asta e
Sportivu cerde-ma primu lucru era sa schimb volanul si gaseam un mtech I dar nu stiu asa mam obisnuit cu ea se poate ca ramane; iar de motor, chiar pt mot am cumparat o masina complecta care avea pe acte motor de 2.7 ETA pe care pui o chiuloasa de 2.5 si ii bestial dar din pacate cand am desfacut atuncea cu greu neam dat seama cai 2.0motronic cu chiuloasa de 2.7 ETA, care nui buna de nimic ii in stare buna compresia intre 10-12 dar nui cu mult in plus fata de al meu. Deci mam ars cu asta si ramane motorul original.... eu numai schimb, merge frumos nu papa ulei (mult), si cu gpl... aproape pe gratis chiar in weekend am fost Tg Mures cam 600km= 130Ron cu Piatra Craiului si cu autostrada Turda(150:))
asa cum zici tu dar ce sa-i faci...asa sant unii
era frumos daca puteai sa vii si tu la intalnire,oricum si in Croatia e frumos
banyayzoli
Aug 1 2010, 08:40 PM
Buna Domnilor!
Azi am reusit so schimb scaunele.....
pozee
ReLLaXX
Aug 3 2010, 04:07 PM
Foarte frumoasa! Un pas mai aproape de perfectiune ar fi sa renunti la codita de rechin de pe plafon. Stiu ca teoretic e "de rechin" dar practic e un artefact in plus, inutil, care nu imbunatateste cu nimic linia simpla si clasica a masinii. Din contra... Doar o opinie personala.

In rest... felicitari!
haifisch
Aug 3 2010, 04:26 PM
iar tu domnu rellaxx mai zi si tu ceva de baba sau mai treci pe la circ
ma scuzi banyayzoli pentru offtopic
ReLLaXX
Aug 3 2010, 04:30 PM
QUOTE (haifisch @ Aug 3 2010, 05:26 PM)

iar tu domnu rellaxx mai zi si tu ceva de baba sau mai treci pe la circ
ma scuzi banyayzoli pentru offtopic
Lucrurile bune vin celor care asteapta.

Deci...toate la randul lor. Sper sa ajung Sambata asta pe la Circ. Incerc, cel putin.
banyayzoli
Aug 3 2010, 09:10 PM
Foarte frumoasa! Un pas mai aproape de perfectiune ar fi sa renunti la codita de rechin de pe plafon. Stiu ca teoretic e "de rechin" dar practic e un artefact in plus, inutil, care nu imbunatateste cu nimic linia simpla si clasica a masinii. Din contra... Doar o opinie personala. In rest... felicitari!
Sal. Nu renunti pt 1. imi place 2. Imi place sa ascult info pro si fara codita care si antena nu merge
ReLLaXX
Aug 4 2010, 05:15 PM
QUOTE (banyayzoli @ Aug 3 2010, 10:10 PM)

Foarte frumoasa! Un pas mai aproape de perfectiune ar fi sa renunti la codita de rechin de pe plafon. Stiu ca teoretic e "de rechin" dar practic e un artefact in plus, inutil, care nu imbunatateste cu nimic linia simpla si clasica a masinii. Din contra... Doar o opinie personala. In rest... felicitari!
Sal. Nu renunti pt 1. imi place 2. Imi place sa ascult info pro si fara codita care si antena nu merge

La punctul 1, gusturile nu se discuta.

La punctul 2...exista solutii mai bune si mai elegante, pentru o antena. Nu pot sa iau argumentul in calcul.

Oricum ar fi, sa te bucuri de ea!
Cand am vopsit masina am primit cadou o solutie eleganta
elvislorin
Aug 13 2010, 01:35 PM
cu interiorul negru ce faci?in ce stare este?il vinzi?
banyayzoli
Aug 13 2010, 08:23 PM
Sal
Cele doua scaune din fata au cate o 1-2cm rupere dar in rest prefecte. O mai intrebat cineva, daca vrei am facut poze cand lam scos din masina. Adresa de mail siti trimit isi cam naspa pozele ca nam avut numa telefonu cu mine.
banyayzoli
Aug 13 2010, 08:29 PM
Cand am vopsit masina am primit cadou o solutie eleganta
Attached thumbnail(s)
Reduced 94%
1200 x 1600 (530.46K)
Reduced 94%
1600 x 1200 (472.58K)
sal
o solutie foarte eleganta
mai ales cu shadow line o antena cromata beton beton
banyayzoli
Aug 13 2010, 08:36 PM
Domnilor inca ceva
Tare ma bate gandu sami iau jos foliile de pe geamuri...... ce ziceti?
iorgos
Aug 14 2010, 05:45 AM
Eu le-as da jos.
ionusunt
Aug 14 2010, 04:01 PM
si folia si ochii de inger.nu au nici o treaba cu bmw urile anilor 80 . e o masina prea frumoasa pt angel eyes ,mai ales cu noul interior care ii vine la fix.un volan m tech 1 sa ii mai pui ,si e de revista

LE: daca masina are geamuri cu tenta verzuie ,da le jos ! vei fi uimit de cat de bine va arata fara folie ,cu geam verzui
Chychy
Aug 24 2010, 07:03 AM
daca sa dai folia jos iti dau eu un set de geamuri cu tenta fumurie inclusiv luneta.
banyayzoli
Sep 10 2010, 10:41 AM
de vanzare......
haifisch
Sep 10 2010, 07:37 PM
pacat....sper ca esti constient ca asa ceva in starea asta nu ai sa mai gasesti
xox
Sep 11 2010, 01:29 AM
Poate nu i-au mers la inima babele

Si inca nu stie vorba aia: gaina batrana face supa buna
banyayzoli
Nov 12 2010, 11:50 PM
Buna domnilor!
Din fericire o ramas masina si tare tare ma bucur de ea. Am reusit sa cumparam un apartament si o mai ramas un pc si pentru rechinu. Cea mai mare diferenta ce simt, schimbarea filtre, membrane, pastile la instalatia gaz....... Nu se poate compara cum o mers si cum merge now.
Incaodata multmesc pt oferte si cer scuze ca mam razgandit ... da bine am facut:))
Cateva poze cu setu de iarna (sorry telefon) :
Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.