![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 38 Joined: 28-November 08 From: Oradea Member No.: 2,364 Car: E28 Engine: M20 B20 ![]() |
Probabil ca multi dintre voi deja cunosc masina ... este vorba de fostul e28 a lui Sheva, si banuiesc ca nu mai are nevoie de multe descrieri. Mare parte din istoria masinii o puteti gasi aici: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...t=0&start=0
De atunci au mai fost facute cateva lucruri pe la rechin: schimbat aripi-fata, eliminat toata rugina dupa care revopsit in totalitate; a primit un set de suspensie sport originala + schimbat toate consumabilele la timp. In ceea ce urmeaza e sa schimb interiorul: am cumparat o masina pt. piese care are scaune originale sport si bancheta cu 2 locuri. Poze .... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 38 Joined: 28-November 08 From: Oradea Member No.: 2,364 Car: E28 Engine: M20 B20 ![]() |
Mersi domnilor!!!
In weekend schimb scaunele si revin cu poze ![]() Nahor scuze ca am plecat asa repede dar........ noi mergeam la intalnire BMW nu la ce era aia........ si nu stim de ce nu ne respecta lumea in trafic... in fine erau cativa din ei cu care puteai vb . Scuze dar din pacate nu pot merge la Sovata chiar in 28 mergem in Croatia, rezervat tot.... asta e ![]() Sportivu cerde-ma primu lucru era sa schimb volanul si gaseam un mtech I dar nu stiu asa mam obisnuit cu ea se poate ca ramane; iar de motor, chiar pt mot am cumparat o masina complecta care avea pe acte motor de 2.7 ETA pe care pui o chiuloasa de 2.5 si ii bestial dar din pacate cand am desfacut atuncea cu greu neam dat seama cai 2.0motronic cu chiuloasa de 2.7 ETA, care nui buna de nimic ii in stare buna compresia intre 10-12 dar nui cu mult in plus fata de al meu. Deci mam ars cu asta si ramane motorul original.... eu numai schimb, merge frumos nu papa ulei (mult), si cu gpl... aproape pe gratis chiar in weekend am fost Tg Mures cam 600km= 130Ron cu Piatra Craiului si cu autostrada Turda(150:)) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 01:48 AM |