Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul.., fara legatura cu masina. |
Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul.., fara legatura cu masina. |
Sep 20 2007, 09:19 AM
|
|
100% BMW corupt Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP |
sa incep eu..
in disperarea mea in ultima vreme dupa biciclete mi-am mai cumparat una. am gasit o oferta de nerefuzat la asa ceva (mai dotata decat asta de pe site, dar modelul de anu trecut - nu e nici o dif) asa ca mi-am vandut telefonul si am cumparat-o imediat in mai putin de 12 ore s-au petrecut toate astea. ps: pt cine nu a auzit de firma Trek.. lance armstrong a castigat de 4 ori (parca) turul frantei cu o bicicleta Trek am ramas fara telefon si am fost la orange si mi-am luat unul gratis(am prelungit abonamentul) acum abia astept sa merg pe munte cu ea |
|
|
Jun 29 2010, 11:47 AM
|
|
Roadrunner Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 |
azi am comandat, joi ajunge:
1. Solid State Disk Kingston 64GB SATA-II V-Series V+ SNVP325-S2/64GB am citit review-uri bune despre el, il voi monta in laptop, revin cu review dupa o reinstalare de Win7. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st November 2024 - 01:23 AM |