![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Unde as putea gasi "inima" de cheder (adica banda aia care umfla chederul) la ursulet; se potriveste de la o alta masina; voi ce solutii ati gasit, ca nu cred ca nu va deranjeaza banda aia ruginie.
-------------------- 316
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
La dezmembrari gasesc tot d-astea-mbatranite si nu cred c-o sa pot sa dau vreuna jos fara sa se crape mai tare sau sa se rupa, nemaitinand cont ca de montat pe cheder fara sa se strice d tot nici nu se pune problema. Eu trebuie sa-mi schimb parbrizul(e crapat) si mi-e ca daca-l dau jos n-o sa mai pot sa-i montez"inima".
Credeti ca as/ar putea sa-mi dau/dea jos parbrizul si sa-l pun fara sa-i scot inima(ca la chederele pline,fara inima)? Apropo, ce varianta credeti ca suna mai bine: parbriz dezmembrari 2mil cu tot cu montaj sau parbriz romanesc Gerom(cred)+montat,poate putin peste 2 mil.(am auzit ca parbrizele-astea romanesti ar fi de proasta calitate, da' ma gandesc ca e nou si nu-i zgariat ca ala second hand) -------------------- 316
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 12:47 AM |