![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Am dat de un forum BMW nou (pare a fi de prin decembrie), dar nu are activitate.
http://www.forumbmw.ro/ Aveti idee al cui e? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
QUOTE ciupanezule nu ne mai vb asa elevat ca ne sperii.si mai rau ne jignesti.deci vezi ti de treaba ta si coboara la nivelul nostru si daca nu ti convine nu citi.sau citeste si injura in gand,ca si tu esti la fel de macabru pt un forum.asa cum sunt si eu cu elucubatiile mele tongue.gifP in fine suntem 2 macabrii:P unu nostalgic si unu pragmatic:P cum zice reclama sa trecem peste phaeton este f frumos pt pitipoance si saraci care si ar dori un rolls sau maybach si nu si permit. sa aberez in continuare faetonu ala nu este rival pt seria 7 si nici pt s classe. pt asta exista a 8 .care este o masina super. faetonu a fost o incercare de a ajunge la nasol celor de la rolls bentley sau maybach.....insa esuata..si inutila.vw nu poate fi ceea ce alti sunt demult. on topic sunt dragute sunt noi sunt fiabile sunt perfecte.bani sa avem si nervi pt zgarieturi si diverse piese care se fura de pe ele. in rest cuvintele marete sa traiasca. ps am mers si cu tiguan si cu a6 si cu a8 am si condus ..sunt ok.dar pe mine personal nu ma reprezinta. si nici nu mi permit financiar.daca mi as permite cu siguranta as alege bmw .oricat de prost ar fi. ciupanezule cand vrei sa te mai inteleg si eu .asa mai prost si aberant cum sunt foloseste si tu cuvinte de baza de cartier ,mai uzuale:P.ca eu nu s asa elevat ca tine:PP si mi e ca te inteleg gresit si cand mai faci atacuri la cei care fac elucubatii da si nume.nu i frumos sa ataci si sa te ascunzi .ca e posibil sa ti iei una pe la spate:P sa traiti bine........ cu vw:P Nu vorbeam despre tine când am zis că nu mai stau să citez aberaţiile. Phaeton nu are nici o treabă cu Rolls Royce sau Maybach, face parte din aceeaşi clasă de preţuri cu seria 7, A8 si S-klasse. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 04:04 PM |