![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Am dat de un forum BMW nou (pare a fi de prin decembrie), dar nu are activitate.
http://www.forumbmw.ro/ Aveti idee al cui e? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ciupanezule pe bmw club nu ma bag sa te contrazic
da ce dreacu folosesti asemenea cuvinte elevate..crezi ca pari mai inteligent?crezi ca pari mai cool? elucubratii ,redundand..etc si ca sa intelegi si tu ..ca poate de la atatea cunostiinte mai pierzi esenta.audi a 8 se bate cu seria 7 si s classe faetonu ala care l lauzi tu asa mult ar trebui sa se bata cu divizia de luc sau super lux gen rolls maybach si crede ma e doar un audi a8 maimare:P si cu ceva face lift se confunda de la 100 de metri.sa fim seriosi .da stai ca scriu si acolo. ciupanezu elevatu ciupane cine epiratu ala..e bagat expre sa ne futa la icre pe bmwclub??e de al tau??de ala de se plictiseste in casa? auzi la el elucubatii reduntand doamne ce cuvinte ![]() This post has been edited by INTERCEPTOR: May 26 2010, 03:25 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
ciupanezule pe bmw club nu ma bag sa te contrazic da ce dreacu folosesti asemenea cuvinte elevate..crezi ca pari mai inteligent?crezi ca pari mai cool? elucubratii ,redundand..etc si ca sa intelegi si tu ..ca poate de la atatea cunostiinte mai pierzi esenta.audi a 8 se bate cu seria 7 si s classe faetonu ala care l lauzi tu asa mult ar trebui sa se bata cu divizia de luc sau super lux gen rolls maybach si crede ma e doar un audi a8 maimare:P si cu ceva face lift se confunda de la 100 de metri.sa fim seriosi .da stai ca scriu si acolo. ciupanezu elevatu ciupane cine epiratu ala..e bagat expre sa ne futa la icre pe bmwclub??e de al tau??de ala de se plictiseste in casa? auzi la el elucubatii reduntand doamne ce cuvinte ![]() Pentru că diverse infecţii de oameni de pe BMWclub se dădeau intelectuali rasaţi atunci când eu vorbeam normal, îmi ziceau analfabet dacă uitam o virgulă, chestii d-astea de avortoni. Ca să nu le mai dau satisfacţie, folosesc un limbaj corect. Phaeton ăla e o maşină foarte şmecheră, însă l-a tras în jos marca. Dacă nu ar fi fost VW, s-ar fi vândut mult mai bine. Piratu' e un băiat foarte de treabă. ![]() eu cu ciupanezu as ama iubesc daca el incepe cu elevatiile lui macabre:PP ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 10:04 PM |