![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
...asta e masina care imi va face inima sa mearga cu 140bpm.
Cand am luat-o am crezut ca am luat-o la pretul corect, dupa ce i-am dat jos interiorul am ajuns la concluzia ca m-am cam intepat. Am fost dezamagit o perioada, am crezut ca asta nu va mai fi niciodata masina, dar de acum a inceput sa prinda forma . Poate in vreo 2 saptamani o sa pun poze cu ea vopsita ![]() Motorul este pentru moment un 1.6 M40 . Imi doresc un 1.8is M42 pentru ca mi se pare cel mai bun motor pentru ce am eu nevoie . Sper sa il schimb dupa ce termin cu tablaraia . Masina o voi folosi exclusiv pentru "racing". ![]() -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
QUOTE Impresii: - amortizoarele fata sunt prea moi Am facut rost de amortizoare tari. Au fost puse pe un E30 cu motor M50. Am inceput lucrul pentru suspensia fata reglabila pe inaltime. Adica am lasat la strungar schitele si materialele. Saptamana asta urmeaza sa fac rost si de brate de E36 cu pivoti OK, pe vineri/sambata sper sa fie gata suspensia si sa imi fac bucsele de la brate. This post has been edited by Silviu: May 10 2010, 01:03 PM -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:30 AM |