![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Ce am auzit azi prin mass-media, o taxa de lux, ideea lui Berceanu.
http://stiri.botosani.ro/stire/19739/Berce...Q7!%22.html http://www.ziare.com/radu-berceanu/stiri-r...a-cu-q7-1013277 http://facultate.regielive.ro/seminarii/fi..._lux-10507.html QUOTE Sa creasca impozitul pe masinile cu motoare de peste doi litri (2.000 cmc), ca in Italia, ca sa ajungi in cativa ani sa mai platesti inca o data masina. O sa geama toti astia cu Q7 (...) Ar trebui sa punem o taxa pe a doua proprietate, pe a treia proprietate. Ar trebui sa punem taxa pe terenurile nelucrate Asta ar fi rau, ca presupun ca sa va face diferenta in Q7-ele si un E28, E12, samd. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
bai tomado eu te inteleg ca ai votat cu retarzi aia ,insa nu te vad prost ca ei asa ca nu i mai pupa in c** c ao sa mi schimb parerea.si idei am .am si proiiecte dragutule ,acceptate spre finantare insa sunt stopate pt ca guvernul romaniei nu are fonduri.si am participat la proiecte la care tu nu vei visa in viata ta.asa ca nu ma lua cu ce fac eu pt tara asta.ca am facut mai mult ca tine
singurul rau e ca am votat acum 5 ani cu betivul care l pupincuresti tu. ![]() incep s acred ca sustinatori lui boc ori sunt orbi ori prosti ori retardati.sau manipulati. ceva e in neregula cu ei pt anul 2010. sa i ia dracu pe toti din guvern suntem o natie de albanezi si avem ca orice alta tara mici exceptii mai rasarite.in rest pleava este de mancatori dde seminte in fata blocului de tigani care ne fura nestingheriti de politie si delegi de manelisti nespalati de invidiosi pe masina vecinului pe afacarea lui pe femeia lui.sunem o natie imputita in momentul d efata.candva era si noi cineva si ridicam si tineam capul sus in lume, acum suntem niste rasi.cum am zis avem mici exceptii.prea putine pt cei 5 mil de retardati mintal ai lui basescu si cam asta s a ales din riomania.am pierdut cateva mii de tineri la revolutie pt 20 de ani de regres manelism alcolism si retardism..indobitocirea populkatiei e prima tinta a lui base. si se pare ca reuseste.doamne innebunesc dreacu de tot:( This post has been edited by INTERCEPTOR: May 7 2010, 11:57 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Problema e mult mai complexa, dar in marea majoritate conationalii nostri se multumesc sa arate cu degetul spre X sau Y, dar nimeni nu face nimic concret. Dap, de fapt asta-i realitatea. Problema e mult mai complexa iar mecanismul care a creat-o oarecum mai greu de deslusit. si cam asta s a ales din riomania.am pierdut cateva mii de tineri la revolutie pt 20 de ani de regres manelism alcolism si retardism..indobitocirea populkatiei e prima tinta a lui base. si se pare ca reuseste.doamne innebunesc dreacu de tot:( Nu-i chiar asa. N-a fost revolutie ci o lovitura de stat orchestrata foarte bine. Si regresul a fost unul voit. Pentru o parte din populatie. Dar de fapt asta-i si ideea, asta-i scopul si asculta-ma bine cand spun asta: s-a dorit segregatia paturilor sociale. Pentru ca vrem nu vrem traim langa oameni langa care n-am vrea. Asta-i tot o forma de control, make no mistake about it. E vorba de procente si de cum sa tii populatia in frau. Daca vrei un exemplu concret, n-o sa ajungem niciodata ca in Grecia. Oricum de greu ne-ar fi. Dar avem, mai ales in orase, un raport care se mentine intre oamenii care iau decizii. Si crede-ma ca balanta e foarte usor de inclinat intr-o parte ori alta cand se cere lucrul asta de sus. Nu-i asa simplu cum pare, mi-ar placea sa nu mai trageti linie toti sa judecati la nivelul asta, incercati sa vedeti imaginea de ansamblu. Probabil nu ma ia nimeni in seama si zic toti ca-s nebun ori nu le pasa. Dar cine are urechi sa auda, asculta asta: lucrurile nu-s niciodata ceea ce par. Absolut intotdeauna exista un motiv. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 05:39 AM |