![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Salutare tuturor, am si eu o intrebare ptr cei cu ceva experienta cu firele si nu numai
![]() Vreau sa dau exemplu pe un bord de 520i e34, ceasurile de la benzina si temperatura apa au 3 fire, un + un - si alt fire care duce pe sonda dupa cum se vede in pozele urmatoare: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Intrebarea mea este urmatoare, care e ordinea la fire pe turometrul din poza? pinii is notati cu 2+ 1- 1+ si sus 2- ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us PS: de obicei pinul din mijloc e masa, restul ramane ca voi sa ma lamuriti. This post has been edited by Dani88br: Apr 30 2010, 01:05 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
am avut unele dar le am vandut deoarece nu se potriveau, masina mea are 4 mufe pe ceasuri, iar cele de TD/TDS au 4, si nu se potrivea nici o mufa pe bord, asa ca nu stiu ce sa fac cu turometrul, apa imi merge, km merge, afisajul digital merge, ceasul de motorina fost benzina ar merge dar e sonda naspa imi trebuie alta, deci tot ce mai ramane din bord sa fie complet functional ar fi consumul si turometrul, consumul prea putin ma intereseaza sa functioneze, vreau turometrul ala blestemat sa functioneze
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 02:29 AM |