![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 29-April 09 Member No.: 2,703 Car: 320d Engine: 2.0d 136CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 29-April 09 Member No.: 2,703 Car: 320d Engine: 2.0d 136CP ![]() |
In primul rand imi cer scuze ca nu am mai putut sa intru.Explicatiile sunt de prisos.Nu am masurat cat are gaura.Asa ca nu pot sa va spun momentan.Ce pot sa va spun este ca atunci cand am incercat sa le pun pe e46 nu se prindeau decat in prezoane , iar pe butuc nu ajungea sa faca contact.Plus ca datorita ET-ului prea mic ies prea mult in exterior si la denivelari cauciucul atingea de aripa.Daca vrea cineva o sa masor diametrul si o sa postez si acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Ce pot sa va spun este ca atunci cand am incercat sa le pun pe e46 nu se prindeau decat in prezoane , iar pe butuc nu ajungea sa faca contact.Plus ca datorita ET-ului prea mic ies prea mult in exterior si la denivelari cauciucul atingea de aripa. Inseamna ca sunt de E39. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 12:38 AM |