Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De vanzare jante M style pe 16".
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
sanki
De vanzare jante M style pe 16", latime 7J, ET 20.Sunt cumparate tot de pe forum , dar din pacate la acel moment nu stiam ca pe e46 nu merge ET 20 sad.gif , asa ca....Pret 1000RON.
tunning-gsm
merg pe e39 ?
georgem
Probabil ca nu merg pe E39 din cauza gaurii din centru, care la E39 trebuie sa fie 74.1, in timp ce la majoritatea modelelor BMW e 72.6 (nu stiu exact pe E46 cat e). Dar cel mai bine te poate lamuri vanzatorul, daca mai intra (anuntul e singurul lui post de pana acum).
Ciupanezu
Dacă au offset ET20, sunt replici făcute special pentru seria 5, deci merg pe E39.

Modelul original este fabricat pentru seria 3 E46 şi este pe 17.
georgem
E posibil sa mearga pe E39, dar E39 e singurul serie 5 care are butucul central 74, celelalte serii 5 au 72.5 (inclusiv E60, din cate stiu). Daca nu sunt facute special pentru E39 e posibil sa nu incapa butucul central in gaura din centrul jantei. Asta incercam eu sa explic cu dimensiunile din postul anterior. Jantele mele de vara au fost inainte pe un E39 si ca sa le pun la mine folosesc inel de centrare.
Ciupanezu
Din moment ce sunt replici cu ET20, este foarte posibil să aibă dimensiunea prinderii pentru E39.

Pe de altă parte, dacă gaura nu este destul de mare, poate fi alezată, costă 100 Ron operaţiunea asta la Şama Service sau Autosoft.

Iar dacă gaura este prea mare, se pot monta inele metalice de centrare.
Soluţii există, însă modelul acesta de jante chiar nu se potriveşte cu E39, plus că arată aiurea pe 16.
sanki
In primul rand imi cer scuze ca nu am mai putut sa intru.Explicatiile sunt de prisos.Nu am masurat cat are gaura.Asa ca nu pot sa va spun momentan.Ce pot sa va spun este ca atunci cand am incercat sa le pun pe e46 nu se prindeau decat in prezoane , iar pe butuc nu ajungea sa faca contact.Plus ca datorita ET-ului prea mic ies prea mult in exterior si la denivelari cauciucul atingea de aripa.Daca vrea cineva o sa masor diametrul si o sa postez si acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
georgem
QUOTE (sanki @ Apr 27 2010, 09:06 PM) *
Ce pot sa va spun este ca atunci cand am incercat sa le pun pe e46 nu se prindeau decat in prezoane , iar pe butuc nu ajungea sa faca contact.Plus ca datorita ET-ului prea mic ies prea mult in exterior si la denivelari cauciucul atingea de aripa.

Inseamna ca sunt de E39.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.