![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
-vopsit jante una sau 2 culori,perlat,lucios sau mat cu aplicare grundfiller care adera la aluminiu,vopsea acrilica,lac si intaritor, nu se cojeste vopseaua si este foarte rezistenta la matuire.OFER GARANTIA LUCRARII.
-lustruit obada si aplicat lac protector. -polisat obada sau janta integral fara aplicare de lac protector. -sudura argon numai pe jante crapate/fisurate (nu fac petice cu adaos de material pe jante). -reparatii zgarieturi adanci in aluminiu -roluit si indreptat (daca este stramba din spite nu ma bag) preturi decente in functie de complexitatea lucrarii timp de executie 7-10zile tel.0766220909 This post has been edited by b86dtm: Mar 8 2010, 11:09 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
fericti aia care si au facut jantele.
se pare ca ale mele nu se pot face sunt cu prea multe starturi de vopsea si este obositor sa le dai jos,,asa ca dupa 1 luna de asteptari o sa le duc la facut in alta parte.deci cum am zis eu s ghinionist cand vreau sa platesc nu se poate face nimic pt mine,tre sa mi fac totul singur.am pierdut 1 luna degeaba asta e ori nu merit? ori e prea ocupat si nu se merita sa lucreze la el em am tot intrebat dece dureaza 1 luna sa faci 4 jante. This post has been edited by INTERCEPTOR: Apr 23 2010, 08:57 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 09:12 PM |