![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 12-July 07 From: Buzau Member No.: 1,016 Car: 525d Engine: 2500cc 163cp ![]() |
ATENTIE!!! Soferi si soferite ! 1 MAI este ziua boicotului national la pompele de carburant! protest impotriva scumpirilor saptamanale nejustificate ale carburantului! in ziua respectiva, NU ALIMENTATI!!! Democratie inseamna puterea poporului nu a excrocilor care incearca sa fie puternici pe spinarea si mai ales buzunarele noastre. dati mai departe daca sunteti uniti
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 16-May 06 From: Bucuresti Member No.: 296 Car: - Engine: - ![]() |
S-au gasit cand sa faca zi de boicot, cand majoritatea pleaca la munte, la mare...
-------------------- Fan "Brigada Ursulete"
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 12-July 07 From: Buzau Member No.: 1,016 Car: 525d Engine: 2500cc 163cp ![]() |
S-au gasit cand sa faca zi de boicot, cand majoritatea pleaca la munte, la mare... Idea e ca atunci grasi burdusiti de bani se asteapta la castiguri mari de tot. doar daca suntem uniti ii putem face sa vada ca le-au scazut vanzarile intr-o zi cu un procent doua. Afara la americani spre exemplu se unesc toti si blocheaza consumul de carburant vreo 2 zile in toata tara si ii fac pe patroni sa scada pretu imediat. La noi din cauza celor care zic "lasa ma ca merge asa" campaniile astea nu au efect pt ca in loc sa ii spuna lu sora-sa lu maica-sa lu tasu sa nu mai bage benzina in ziua respectiva il doare in cot si se duce sa bea o bere la birt. EU la astia le zic "tarani prosti" care duc tara asta de rapa. Pacat ca cei mai curajosi oameni din tara asta au murit pe front in primul si al doilea razboi mondial si nu au mai putut face copii cu vana in ei ca sa ia atitudine acum. au procreat doar aia care stateau sub pat cand cadea vreo bomba la 2km. This post has been edited by Radu46: Apr 22 2010, 07:34 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:45 AM |