![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 12-July 07 From: Buzau Member No.: 1,016 Car: 525d Engine: 2500cc 163cp ![]() |
ATENTIE!!! Soferi si soferite ! 1 MAI este ziua boicotului national la pompele de carburant! protest impotriva scumpirilor saptamanale nejustificate ale carburantului! in ziua respectiva, NU ALIMENTATI!!! Democratie inseamna puterea poporului nu a excrocilor care incearca sa fie puternici pe spinarea si mai ales buzunarele noastre. dati mai departe daca sunteti uniti
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
E total inutil.
|
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
Nu stiu de ce considerati ca e inutil, daca fiecare dintre noi vrea sa faca asta,nu e deloc inutil,de asta am si ajuns unde suntem ca si tara,comunitate,pentru ca niciodata nu avem curajul sa spunem ceva,orice,incepand de la cele mai mici lucruri pana la cele mai importante,pana la urma asta e mentalitatea noastra nationala,eu consider ca daca o sa continuam sa nu spunem nimic,nu o sa se intample nimic.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:51 AM |