![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 12-July 07 From: Buzau Member No.: 1,016 Car: 525d Engine: 2500cc 163cp ![]() |
ATENTIE!!! Soferi si soferite ! 1 MAI este ziua boicotului national la pompele de carburant! protest impotriva scumpirilor saptamanale nejustificate ale carburantului! in ziua respectiva, NU ALIMENTATI!!! Democratie inseamna puterea poporului nu a excrocilor care incearca sa fie puternici pe spinarea si mai ales buzunarele noastre. dati mai departe daca sunteti uniti
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Eu sunt unit cu ceilalti soferi. Dar daca alimentez cu o zi inainte sau dupa, pentru ca am nevoie ce crezi ca se schimba?
Si ce facem cu soferii de autobuze sau conductorii de locomotiva? Cum crezi ca se poate schimba pretul barilului printr-un protest copilaresc? Pentru ca asta. Ceva de genul: imi iau jucariile si plec acasa. Vrei protest cu adevarat? Cumpara un scooter, o bicicleta si foloseste-o mai des pe asta. Ori daca esti fan adevarat, strange bani x ani si cumpara un BMW H7. ![]() Just my 2 cents. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:02 PM |