![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
Mi se mai intampla sa imi iasa din prima treapta de viteza .. si din ce am observat eu numai la rece .
Sa imi fac griji ca trebuie sa dau jos cutia sa schimb piese in ea ? In trafic pana acum nu am patit deloc dar cand se intampla e foarte puternic socul si mi-e sa nu se strice altceva.. Sa tin mai puternic impins pe schimbator ? Ms. -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 7-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,901 Car: E34 Engine: M50B20 ![]() |
Nu-i nevoie. Pe diferenţial ai un S inscripţionat dacă e autoblocant, e destul de vizibil. Epopeea mea continua .. De aceea ziceam ca trebuie curatat. Cam asa ceva arata diferentialul la mine. Acoperit cu vaselina +mult praf and shit. ![]() Cat am putut sa ma strecor sub masina la repezeala , am gasit eticheta de metal a diferntialului.. scrie 3.46 0711 . Deci macar am aflat ce raport am (si pare si cel corect din ce am gasit ). Acuma ..ce ziceti sa curat si mai accentuat inainte de cifra 3..poate se ascunde si S acolo : )) ? (scuze ca sunt sacaitor cu aceste detalii dar pt mine conteza ![]() Alta proba ca sa aflu daca am LSD .. e corect asa: masina ridicata ,rotile libere. Daca invart de o roata intr-un sens , si cealalta o urmeaza e normal (adica open) iar daca rotile se incarta in directii opuse..atunci e LSD ? si uleiul acesta este ? 75w90 pt open 75w140 pt LSD oem Castrol. ? -------------------- "When I start my car, I want my neighbours to think the world is coming to an end." - Homer Simpson
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 03:56 AM |