![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
-vopsit jante una sau 2 culori,perlat,lucios sau mat cu aplicare grundfiller care adera la aluminiu,vopsea acrilica,lac si intaritor, nu se cojeste vopseaua si este foarte rezistenta la matuire.OFER GARANTIA LUCRARII.
-lustruit obada si aplicat lac protector. -polisat obada sau janta integral fara aplicare de lac protector. -sudura argon numai pe jante crapate/fisurate (nu fac petice cu adaos de material pe jante). -reparatii zgarieturi adanci in aluminiu -roluit si indreptat (daca este stramba din spite nu ma bag) preturi decente in functie de complexitatea lucrarii timp de executie 7-10zile tel.0766220909 This post has been edited by b86dtm: Mar 8 2010, 11:09 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
draga ciupanezule te-as ruga in numele turmei sa iti expui parerile doar o data si nu sa faci praf topicul omului (cum mi-ai facut si mie)...e tipic pt tine...cand mai multi oameni iti spun ca exagerezi asculta-i...poate ca au dreptate...sau poate ca trebuie sa te muti pe alte meleaguri unde nu sunt turme ca noi...eu n-am aruncat cu pietre in tine...contributia ta chiar e inestimabila..adica nu se poate masura...mai pe romaneste de la 0 spre infinit...si da e juicy cand te vad cum te dai in stamba pe unde apuci...as ruga moderatorii sa faca o sectiune speciala numita ciupanezu...unde sa isi expuna omul parerile si unde sa putem comentam si noi fara a mai face praf topicul baietilor
ON TOPIC: DTM imi poti da un pret informativ pt polishat buza la jantele mele si vopsit interiorul cu negru...iti atasez si un link cu masina http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=26404 This post has been edited by elvislorin: Mar 9 2010, 01:32 PM
Attached image(s)
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
ON TOPIC: DTM imi poti da un pret informativ pt polishat buza la jantele mele si vopsit interiorul cu negru...iti atasez si un link cu masina http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=26404 [/quote] pretul pentru polishat buza este 100ron bucata indiferent de modelul de janta iar de vopsit miezul jantei la tine este 50ron bucata,este munca ca naiba la spitele alea. buza iese oglinda,iar vopseaua pe care o folosesc este de la standox,la sfarsit aplic la cu intaritor pentru rezistenta si luciu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 09:57 PM |