![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
as vrea sa aud ceva pareri de la posesorii sau fostii posesori de td., cum trebuie sa se comporte un td bun. Ma bate gandul sa iau un td, seria 5. Nu prea stiu mare lucru despre td. >Cum trebuie sa mearga unul bun, cum se probeaza, etc. Ce am vazut pana acum si am mers era un 524 td e34. Masina se misca binisor, pompa de motorina pierdea motorina. Am inteles ca era de la niste garnituri...
mie mi-e cam frica de td.-uri. Ai pierdut compresie...la revedere. Sfaturi, pareri... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
ma baiatule...nu dau replay ca vad ca ti ai turbat degetele, si asa erai destul de aspirat.
nu ma intereseaza ce stii tu ci ce faci... iti mai zic odata...cand o sa ti cumperi tu masian din banii tai renuntand la distractie , tigari si alte cele sa ridici glasul. plus ca at cand o sa vad ca reusesti sa utilizezi corect un patent fara sa te accidentezi te fac doctor in mecanica. dar pana atunci lasa calculatorul si pune mana pe surubelnita si patent. nu e topic pe care sa nu l controlezi tu si sa scrii cate ceva, de parca ai avea gps in frunte ![]() si ca sa am si o discutie amicala cu tine, desi cred ca aicazut pe scari si te cam dor genunchii....eu ti am zis doar sa fundamentezi ceea ce scrii, pentru ca eu n am vazut nuci lipite cu scuipat de perete asa cum incerci tu. acu astept pareri concrete de ce nu e bun un 24 td , nu doar in impresiile simtirile si cugetul tau. ca daca lucian ar fi in locul tau si ar pompa ai lui bani asacum pompeaza ai tai in tine si ar lua si el M8 automat ca sa faca jumatati de covrig ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
ma baiatule...nu dau replay ca vad ca ti ai turbat degetele, si asa erai destul de aspirat. nu ma intereseaza ce stii tu ci ce faci... iti mai zic odata...cand o sa ti cumperi tu masian din banii tai renuntand la distractie , tigari si alte cele sa ridici glasul. plus ca at cand o sa vad ca reusesti sa utilizezi corect un patent fara sa te accidentezi te fac doctor in mecanica. dar pana atunci lasa calculatorul si pune mana pe surubelnita si patent. nu e topic pe care sa nu l controlezi tu si sa scrii cate ceva, de parca ai avea gps in frunte ![]() si ca sa am si o discutie amicala cu tine, desi cred ca aicazut pe scari si te cam dor genunchii....eu ti am zis doar sa fundamentezi ceea ce scrii, pentru ca eu n am vazut nuci lipite cu scuipat de perete asa cum incerci tu. acu astept pareri concrete de ce nu e bun un 24 td , nu doar in impresiile simtirile si cugetul tau. ca daca lucian ar fi in locul tau si ar pompa ai lui bani asacum pompeaza ai tai in tine si ar lua si el M8 automat ca sa faca jumatati de covrig ![]() Tu tot tragi concluzii despre mine fara sa ma cunosti si crezi ca ai mare dreptate. Stii tu sigur ca nu fac nici un sacrificiu pentru masina mea? Ma cunosti tu atat de bine? In primul rand, nu vad de ce te preocupa asta. Din nou ai tras o concluzie gresita. Am facut multe cu mana mea si la masina mea si la masinile altor amici. E adevarat ca nu am pus poze ca sa ma laud pe forumuri asa cum este la moda si nici nu m-am laudat cu asta, insa niciodata nu am refuzat sa ajut pe cineva cu ceva la masina, iar asta fara nici un ban. Limbajul pe care-l folosesti este foarte agresiv si stupid, pot sa-ti vorbesc chiar mult mai urat, insa stiu ca se va sterge si nici nu vreau sa ma murdaresc din cauza ta. Faza cu banii nu pot sa o pun decat pe seama invidiei sau prostiei. Te sfatuiesc sa lasi invidiile, e cea mai mare prostie sa-i invidiezi pe altii. E treaba mea de unde am bani sau nu, nu trebuie sa te preocupe asta. Nu am facut rau nimanui ca sa am bani sau sa-mi iau masina, asa ca nu am de ce sa-ti dau tie explicatii. Faza aia cu M8 automat si jumatatea de covrig nu denota decat prostie si frustrare, asa ca nu mai avem ce discuta. Daca tu nu esti in stare sa vorbesti civilizat, nu cred ca e nimeni obligat sa-ti citeasca mizeriile, asa ca opreste-te. Eu chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni, daca vrei neaparat sa-mi spui ceva, trimite-mi un pm, da-mi un numar de telefon, ne certam altfel, nu in modul acesta penibil. This post has been edited by Ciupanezu: Mar 9 2010, 05:00 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:30 AM |