![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
as vrea sa aud ceva pareri de la posesorii sau fostii posesori de td., cum trebuie sa se comporte un td bun. Ma bate gandul sa iau un td, seria 5. Nu prea stiu mare lucru despre td. >Cum trebuie sa mearga unul bun, cum se probeaza, etc. Ce am vazut pana acum si am mers era un 524 td e34. Masina se misca binisor, pompa de motorina pierdea motorina. Am inteles ca era de la niste garnituri...
mie mi-e cam frica de td.-uri. Ai pierdut compresie...la revedere. Sfaturi, pareri... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Nu aş cumpăra diesel-uri aşa vechi.
Părere personală, nu mă interesează o discuţie īn contradictoriu. |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
Nu aş cumpăra diesel-uri aşa vechi. Părere personală, nu mă interesează o discuţie īn contradictoriu. ca o paralela...nu o discutie.....eu eram convins ca aici e un forum de pasionati bmw nu de PROPRIETARI..... ssi daca totusi ai o parere personala despre 24td inseamna ca ai avut si ii stii partile bune si rele. ca urmare asteptam sa ne dai si noua niste lamuriri, ca eu unul sincer m am saturat de fraze incepute de tine fara nici o fundamentare. nici eu care am acasa 24td si care merge zilnic, nu pot spune ca e mai bun sau nu decat un m30 pentru ca desi uneori a facut sicane nu m a lasat in drum, vorba lui mihai, dar til si interceptor deocamdata stiu ce vorbesc. mai ales ca interceptor nu era el cu tractoarele acu vad ca le cam are la inima:P:P iar tu Til, lasa gargara ca ai fost si tu tractorist si daca ai prinde un e28 tipla 24td nu cred ca l ai refuza ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:05 PM |