![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
-vopsit jante una sau 2 culori,perlat,lucios sau mat cu aplicare grundfiller care adera la aluminiu,vopsea acrilica,lac si intaritor, nu se cojeste vopseaua si este foarte rezistenta la matuire.OFER GARANTIA LUCRARII.
-lustruit obada si aplicat lac protector. -polisat obada sau janta integral fara aplicare de lac protector. -sudura argon numai pe jante crapate/fisurate (nu fac petice cu adaos de material pe jante). -reparatii zgarieturi adanci in aluminiu -roluit si indreptat (daca este stramba din spite nu ma bag) preturi decente in functie de complexitatea lucrarii timp de executie 7-10zile tel.0766220909 This post has been edited by b86dtm: Mar 8 2010, 11:09 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
sincer are dreptate si ciupanezu, multa lume este satula de "experti" in diverse domenii, el doar a intrebat daca o janta este facuta de el, nu de alta dar pe deoparte te poate induce in eroare, stie toata lumea cu multi incearca sa isi faca publicitate moca pe spatele altor cand ei de fapt nu pot f mult (nu este vorba si de colegul DTM), ca idee toata lumea a sarit din cauza ca a comentat ciupanezu si nu altcineva, multi dintre noi incepem sa devenim subiectivisti, cand e cineva cu un comentariu si nu este cunoscut imediat este luat la rost, cand cineva cu experienta poate prea multa sau cu un nivel de cunostiinte tehnice ridicat posteaza niste lucruri care nu cand pe muchie cu restul de gloata (desi are dreptate) la fel este luat la rost, sincer deveniti prea subiectivisti, nu am cu nimeni de impartit nimic (poate doar cu niste tepari sper pe viiitor niste bate si leviere) dar nu mi se pare sa se faca tamtam pe dreptatea cuiva, sincer si pe mine ma deranjeaza lucrurile inflorite. Nicio data cand am vandut ceva pe forumu mintind, am fost mereu sincer si am incercat sa nu pacalesc (anumiti colegi stiu si apreciaza asta), nu pacalesc pentru ca nu imi place sa fiu pacalit. Asta astept si din partea altora, poate pe viitor nu va mai comportati ca o gloata, incercati va vedeti si partea buna comentariilor multe, daca tacem cu totii nu o sa ajungem nicaieri, sant satul sa fiu roman mut care nu spune nimic de rusine, am inceput sa imi exprim punctul de vedere chiar daca nu este la fel cu majoritatea, nu de alta dar daca ai argumente la ceea ce spui mereu vei fii diferit, suntem invatati cu totii sa tacem din gura, sper ca pe viitor daca vedem ceva care nu este ok sa semnalam, nu sa profite altii de necunostiile altora, nu toti neam nascut cu cheia in mana.
Poate ca deranjez, poate ca fac off topic, dar din punctul meu de vedere este adevarat ce am scris. Scuze dtm de off, dar prea s-a sarit gardul. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 09:28 PM |