![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
-vopsit jante una sau 2 culori,perlat,lucios sau mat cu aplicare grundfiller care adera la aluminiu,vopsea acrilica,lac si intaritor, nu se cojeste vopseaua si este foarte rezistenta la matuire.OFER GARANTIA LUCRARII.
-lustruit obada si aplicat lac protector. -polisat obada sau janta integral fara aplicare de lac protector. -sudura argon numai pe jante crapate/fisurate (nu fac petice cu adaos de material pe jante). -reparatii zgarieturi adanci in aluminiu -roluit si indreptat (daca este stramba din spite nu ma bag) preturi decente in functie de complexitatea lucrarii timp de executie 7-10zile tel.0766220909 This post has been edited by b86dtm: Mar 8 2010, 11:09 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Băi, nu ştiu cum e la tine īn localitate (asta ca să-ţi īntorc favoarea doar), īnsă cānd spui cuiva că poate mai bine postează īn alte părţi şi că aici poate e reţinut aiurea, este evident că īţi depăşeşti rolul.
E un forum public, prin urmare poate posta oricine atāta timp cāt foloseşte un limbaj civilizat. Nu sunt deloc un inadaptat social dacă asta vrei să sugerezi, am fost iritat de faptul că, precum mulţi alţii, a pus nişte poze oarecare de pe net, fără să scrie īn postul iniţial că e vorba de nişte poze cu titlu informativ. Şi să fim serioşi acum, dacă nu era vorba de o antipatie clară, nu mai comenta nimeni nimic, este evident că atunci cānd spui că vopseşti jante, nu mai este nevoie de nici o poză cu caracter informativ. De ce? 1. Toată lumea ştie cum arată o jantă. 2. Toată lumea īnţelege ce īnseamnă să vopseşti. Cānd pui nişte poze īntr-un astfel de topic se īnţelege că sunt jante vopsite de tine si că vrei să arăţi cāt de priceput eşti. Sper că ai īnţeles acum punctul meu de vedere, şi, aşa cum ţi-am spus mai sus, mă poţi ignora dacă doreşti, dar nu mă inviţi tu pe alte forumuri. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 07:02 PM |