![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
-vopsit jante una sau 2 culori,perlat,lucios sau mat cu aplicare grundfiller care adera la aluminiu,vopsea acrilica,lac si intaritor, nu se cojeste vopseaua si este foarte rezistenta la matuire.OFER GARANTIA LUCRARII.
-lustruit obada si aplicat lac protector. -polisat obada sau janta integral fara aplicare de lac protector. -sudura argon numai pe jante crapate/fisurate (nu fac petice cu adaos de material pe jante). -reparatii zgarieturi adanci in aluminiu -roluit si indreptat (daca este stramba din spite nu ma bag) preturi decente in functie de complexitatea lucrarii timp de executie 7-10zile tel.0766220909 This post has been edited by b86dtm: Mar 8 2010, 11:09 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Mă jigneşti pentru că ăsta e nivelul tău.
N-ai decât să ai ultimul cuvânt dacă asta te interesează aşa mult. Ti-a raspuns omul in mod civilizat, de cum l-ai intrebat. Si ti-a explicat de la inceput ca sunt cu titlu informativ. Te legi aiurea de el, a pus poze cu celelalte lucrari si arata bine. Daca ai de facut o janta, mergi la el, daca nu las-o moarta. Si inca o treaba: esti un fel de mama ranitilor virtuali? Te rog pe viitor lasa-ma sa judec singur care anunt e ok si care nu. Asta-i fix ca postul asta: Păi dacă erau cu titlu informativ, trebuia să menţioneze din start. Faptul că nu a menţionat demonstrează un singur lucru, şi anume că sunt puse la prosteală. Judecă singur ce vrei, există funcţia ignore, foloseşte-o cu încredere, tot pe viitor. adica un comentariu lipsit de substanta, gratuit. Macar daca justificai parerea. Nu am vrut să menţionez părerea pentru că ar fi sărit repede câţiva care să spună că au ei şi sunt foarte bune. Diesel-urile fără common rail sunt zgomotoase, tremură destul de tare la ralanti, nu sunt nici foarte fiabile, pot fi problematice pe termen lung. E destulă substanţă acum? ciupanezule mai lasa si tu omu in pace .....ca pana la urma toti ne dam seama ca e informativ Felul în care este formulat anunţul spune multe despre vânzător. |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Nu am vrut să menţionez părerea pentru că ar fi sărit repede câţiva care să spună că au ei şi sunt foarte bune. Din tot forumul asta vad ca tu esti singurul care sare repede sa spuna ceva. Poate te-ai obisnuit cu altfel de "comunitati" si te retinem noi pe aici ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 01:12 PM |