![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
-vopsit jante una sau 2 culori,perlat,lucios sau mat cu aplicare grundfiller care adera la aluminiu,vopsea acrilica,lac si intaritor, nu se cojeste vopseaua si este foarte rezistenta la matuire.OFER GARANTIA LUCRARII.
-lustruit obada si aplicat lac protector. -polisat obada sau janta integral fara aplicare de lac protector. -sudura argon numai pe jante crapate/fisurate (nu fac petice cu adaos de material pe jante). -reparatii zgarieturi adanci in aluminiu -roluit si indreptat (daca este stramba din spite nu ma bag) preturi decente in functie de complexitatea lucrarii timp de executie 7-10zile tel.0766220909 This post has been edited by b86dtm: Mar 8 2010, 11:09 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Incapacitatea de a purta o discuţie īn mod civilizat şi de asumare a responsabilităţii denotă o capacitate intelectuală mai redusă, ce poţi să faci, nu ne naştem toţi egali din acest punct de vedere.
E mult mai uşor sa jigneşti decāt să-ţi recunoşti greşeala, asta-i viaţa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Incapacitatea de a purta o discuţie īn mod civilizat şi de asumare a responsabilităţii nu,am facut unele similare.aceea este poza de model cum mi-a cerut proprietarul sa le fac. Ti-a raspuns omul in mod civilizat, de cum l-ai intrebat. Si ti-a explicat de la inceput ca sunt cu titlu informativ. Te legi aiurea de el, a pus poze cu celelalte lucrari si arata bine. Daca ai de facut o janta, mergi la el, daca nu las-o moarta. Si inca o treaba: esti un fel de mama ranitilor virtuali? Te rog pe viitor lasa-ma sa judec singur care anunt e ok si care nu. Asta-i fix ca postul asta: Nu aş cumpăra diesel-uri aşa vechi. Părere personală, nu mă interesează o discuţie īn contradictoriu. adica un comentariu lipsit de substanta, gratuit. Macar daca justificai parerea. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 04:04 PM |