![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
-vopsit jante una sau 2 culori,perlat,lucios sau mat cu aplicare grundfiller care adera la aluminiu,vopsea acrilica,lac si intaritor, nu se cojeste vopseaua si este foarte rezistenta la matuire.OFER GARANTIA LUCRARII.
-lustruit obada si aplicat lac protector. -polisat obada sau janta integral fara aplicare de lac protector. -sudura argon numai pe jante crapate/fisurate (nu fac petice cu adaos de material pe jante). -reparatii zgarieturi adanci in aluminiu -roluit si indreptat (daca este stramba din spite nu ma bag) preturi decente in functie de complexitatea lucrarii timp de executie 7-10zile tel.0766220909 This post has been edited by b86dtm: Mar 8 2010, 11:09 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
daca ai cunoaste regulile bunlui simt nu te-ai baga peste tot.
am citit mai multe posturi in care iti spuneau unii membri ca te bagi aiurea peste tot. daca tu nu iti dai seama ca ai o lipsa acuta de bun simt este problema ta. eu stiu ca netul este plin de exemplare ca tine care fac posturi off topic. in 3 ani de cand ai cont aici ai facut peste 1600 de posturi din care 99% sunt nefolositoare. eu in 2 ani jumatate de cand sunt membru am facut putin peste 60 de posturi. daca sunt interesat de ceva fac un post...daca stiu ceva si pot ajuta mai fac unul,dar daca pe mine nu ma intereseaza personal ,de ce sa fac posturi? daca nu te ajuta ce am scris eu consulta un psiholog..poate da rezultate mai bune. si te mai rog inca o data,daca nu esti interesat de lucrarile facute de atelierul meu nu mai posta aici. daca esti interesat promit ca dau telefon baiatului care a facut bbs-urile la mine si ti le prezint live. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 12:39 AM |