![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
-vopsit jante una sau 2 culori,perlat,lucios sau mat cu aplicare grundfiller care adera la aluminiu,vopsea acrilica,lac si intaritor, nu se cojeste vopseaua si este foarte rezistenta la matuire.OFER GARANTIA LUCRARII.
-lustruit obada si aplicat lac protector. -polisat obada sau janta integral fara aplicare de lac protector. -sudura argon numai pe jante crapate/fisurate (nu fac petice cu adaos de material pe jante). -reparatii zgarieturi adanci in aluminiu -roluit si indreptat (daca este stramba din spite nu ma bag) preturi decente in functie de complexitatea lucrarii timp de executie 7-10zile tel.0766220909 This post has been edited by b86dtm: Mar 8 2010, 11:09 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Din punct de vedere al clientului, nu ai de ce să postezi poze cu jante pe care nu le-ai vopsit tu pentru că nu au nici o relevanţă.
Ceea ce ne interesează este modul īn care vopseşti tu, nu ce poze ai găsit pe net. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 89 Joined: 16-September 08 Member No.: 1,795 Car: E30 Engine: m10 1.8 ![]() |
Din punct de vedere al clientului, nu ai de ce să postezi poze cu jante pe care nu le-ai vopsit tu pentru că nu au nici o relevanţă. Ceea ce ne interesează este modul īn care vopseşti tu, nu ce poze ai găsit pe net. prietene dar tu nu ai treaba?..te bagi ca mucii in fasole peste tot,nu exista loc pe forumul asta unde sa nu te certi cu cineva. am vopsit zeeci de masini,sute de jante.am pus poze cu lucrari facute de mine si cu lucrari pe care le pot face. pot pune orice poza doresc, atata timp cat nu exista o regula care sa-mi interzica asta si te rog frumos ia telecomanda si muta pe alt canal ,ca nu am chef sa ma cert cu nimeni.PUNCT. This post has been edited by b86dtm: Mar 8 2010, 01:49 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 12:39 AM |