![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
Dupa cum scriam mai devreme si s-a inchis drăcia asta de fereastra, reiau pe scurt:
- mi s-a luat de 7 - voiam un 5'ar de 2.5l 192 cp, cu trapa si aer - am gasit un 5'ar cu aer, altul cu trapa - am luat un diesel ![]() Imi regret un pic motorizarea dar niste ganduri duioase cum ca as putea monta in conditii ~stress-free un 3.0d (+step ![]() Cum nu exista masina sh fara necesar de investitii, enumar problemele: 1 parbriz crapat 2 lichid servo = pis_tul boului , cauza din care cred ca scuipa lichidul 3 pierde ceva lichid racire 4 amortizoare moi 5 necesar de discuri si placute 6 amortizoarele de la geam la haion 7 alt brat stergator si ceva mecanism prin interior (el merge, dar a fost vandalizat) 8 un brat pt. prinderea plasei de bagaje 9 un geam la un proiector 10 tinichiderie...a ajuns-o vârsta.... Ca sa enumar si partile interesante: fabricatie 11.1994 geamuri cu tentă verzuie luneta ionizată de bun simţ ceva cabluri tv trase prin interior trapa functionala interior in ~mint condition, cu lemn piano black (cred) si piele neagra in stare buna scaune incalzite (pana acum am vazut butoane ce se apasa si raman pe pozitie on/off, aici e pe sistem click, la fel ca la comenzile de aer) faruri reglabile shadowline oglinda retrovizoare electrocrom one touch la tot plasa bagaje retractabila in 2 zone 2 X airbag "bixenon" ![]() "OEM look angel eyes" ![]() proiectoare functionale semnalizatoare "OEM smoked" ![]() semnalizatoare "owner smoked" ![]() scut plastic sa nu uit...facelift turbina arata bine are un dvd in bord pe care-l voi schimba are un woofer Blaupunkt km 320.000. Pana in acest moment masina a primit jantele de 8'ar cu cauciucuri Dunlop. Mai are de primit (de montat): - inele cromate - HU Pioneer si boxele+tweeterele aferente, - un alt woofer (cred) - o toba cu tips dublu (multumesc Interceptoru' ![]() - volanul Alpina - măciulia de schimbator de la acelaşi "furnizor" ca mai sus ![]() - suspensie sport (cel putin pe fata) Undeva inainte de astea se vor rezolva punctele 2-7 cu prima ocazie de vreme buna si timp liber. Voi pune si poze; nu am facut personal deloc pana acum. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
so....news
pe 03.01 masina era sa ia foc. Cauzele nu le cunosc, nu s-au putut determina....... Siguranta de la pozitii a fost topita in tablou si niste fire s-au "carbonizat". S-a efectuat o reparatie de total final ~700 ron in loc de 900 ron cat a solicitat un service specializat pe electrica (datorita necesitatii demontarii bordului). Momentan reparatia electrica a "reusit", eu ramanand fara sunet pe 3 boxe, fara claxon (se arde siguranta dupa 3 folosiri) si fara proiectoare. De asemenea...pozitiile merg pe contact. Urmeaza sa mai dau o suma cel putin egala dupa ce intru a.s.a.p. in posesia unei instalatii electrice intregi de pe un dric touring tds tot din '94. Se va inlocui cel mai probabil partea din fata a instalatiei, fiind mufe spre tot ce-i "in spate". Ca la noi....trebuie muncit de doua ori. Nu mai zic de draci, nervi si mai ales frustrarea lipsei claxonului. Cablurile tot se incing. mai departe, conform planului, masina a fost revopsita (tot culoarea ei.....chestia cu electrica mi-a daramant bugetul). Era frumoasa si culoarea de mai sus. Macar cu ocazia demontarii bordului am reusit sa pun scrumiera la locul ei (acum am bordul intreg ![]() Despre vopsire.....sunt usor dezamagit. Voiam sa renunt la sinele de pe acoperis dar nu au putut masca cele 4 gauri de 1cm. Va trebui s-o fac in alta parte si sa revopsesc acoperisul. Bandoul de la sofer nu l-au fixat bine si a sarit cand am deschis usa. Mai sunt niste plastice mici la baza aripii care nu s-au mai putut pune la loc....(asta n-am prins-o). La portbagaj lipsesc niste plastice care mascheaza suruburile la panou. De asemenea e un spatiu de unde se inchide portbagajul fara sa ma murdaresc......nu l-au mai pus la loc. Alt plastic de la portbagaj, de la luneta, de la inchidere...sta "free in the air" acolo si nu era asa. Sun cam şucărit. E o tara plina de nenorociti. Scapi de unul si dai de altul. Tot pe banii tai. Nu pricep de ce daca cineva solicita un pret pt. o anumita munca....PRIMESTE acel pret......solicitat....tot trebuie sa-si bata joc. In fine...si cei de la vopsitorie au zis sa notez tot ce mai e de facut si vor face, dar nu cred ca mai ajung acolo. In categ. bmw 2002 nu exista: clemele de la usi/bandouri nu se gasesc sa se comande....are 15 ani masina ![]() Volanul voiam sa-l imbrac dar mi s-a spus ca nu-i decat piele ecologica sau sa vin cu ea de acasa (in ideea de mai sus). Am sa ma duc la exaauto; am vazut ca lui Relax i-au facut o lucrare frumoasa. Cam asa ceva voiam si eu. Urmeaza: - refacut instalatia fir cu fir - detalii la mod'uri corectate - revizia elementelor de motor td la un service acreditat/certificat Delphi sau ceva de gen (injectoare, turbina, intercoolerul sa fie curat si ce mai e) - in between o revizie uzuala cu piesele de articulatie si uleiuri - schimbarea lichidului servo&frana si revizie la sist. a/c. Va urez sa fiti sanaosi si feriti de caposi/leprosi/nenorociti l.e. poate nu am eu noroc la masini. bmw'urile la mine vad trebuie sa stea mai mult pe dreapta decat pe drum. fie de-a latu'...fie oprite de tot ![]() ![]() - This post has been edited by CRM112: Mar 5 2010, 01:09 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geďnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Nu mai pune sigurante mai mare decat este specificat. Rolul de siguranta este sa fie cea mai slaba legatura in lantul electric. Daca o faci mai tare, arde alceva. Daca arde, nu e degeaba si trebuie remediat cauza.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:20 AM |