![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 177 Joined: 19-October 05 From: bucharest Member No.: 33 ![]() |
hai ca am luat filmul
bai frate m-a kkt pe mine de ras, bine toata treaba nu e de ras, dar asa cum a facuto jiji e de tot rasul. chir si asa daca era bmw cred ca ma apuca plansul. cand te uiti ca e cat usa de la masina aia sau mai mic, si cum incearca el sa bage rangile alea, la un moment dat scapa ranga si se propteste el in masina, e super tare, e comic rau omu ma. ce conteaza ca amsina e cateva sute de mii de euro? adevaru e ca oricum usila si aripa le schimbadar dao ma in colo de treaba, putea un tinichigiu sa o indrepte ca sa mai mearga cu ea pana o repara, nu sa bage ranga. aproape ca am ras cu lacrimi. si acuma ma mai uit o data later edit: sunetul ala de fier contorsionat e de milioaneeeeee p.s.: si mie imi merge rau netul |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 08:13 AM |