florin83
Jan 25 2006, 08:32 PM
zau de inteleg ce in mintea lui.. oricum o trimitea la reparat..
link
mertan
Jan 25 2006, 08:57 PM
nu stiu ce are. ca nu vrea. dar poze are cineva cu maibachu bulit?
florin83
Jan 25 2006, 09:00 PM
incearca acum..
CAT
Jan 25 2006, 09:14 PM
omu a sesizat oportunitatea si s-a gandit ca acum ori niciodata :unibrow: voia sa vada daca are tabla tare
am vazut primul si probabilul singurul Maybach aranjat cu levieru facut din fier-beton de 16'.
bravo nea Jiji, fa-ne mandri ca suntem romani! numai aici se putea asa ceva =D>
articol de presa dim martie 2005:
Gigi Becali are cea mai scumpa masina din Romania
Gigi Becali se lauda de doua zile ca are cea mai scumpa masina din Romania. Un Maybach pe care a platit, potrivit propriilor afirmatii, 500.000 de euro. �Mi-am luat-o ca sa dovedesc ca am bani si sa le fac in ciuda tuturor dusmanilor, care ma cred analfabet�, s-a impaunat patronul stelist cind si-a anuntat noua achizitie, acum doua saptamini.
Luxoasa masina dispune de comenzi si de instructiuni vocale doar in engleza si germana, ceea ce ii va da batai de cap patronului Stelei, care si asa abia se descurca cu limba romana.
Limuzina este inmatriculata in Germania si a fost luata de la o reprezentanta din Austria, fiind refuzata de un client care o comandase cu sase luni in urma. Becali nu cunoaste inca foarte multe despre noua sa achizitie si nici nu doreste sa fie fotografiat la volan.
Becali s-a ambalat ca motorul noului sau Maybach, sustinind ca nu-l intereseaza cit costa asigurarea CASCO: �Ce asigurare? Mie nu-mi trebuie asa ceva! Daca o lovesc, mai dau 500.000 de euro si imi iau alta.
Ca asa sint eu, smecher! a strigat Becali. Asigurarea pentru o astfel de limuzina, care sa acopere toate daunele, inclusiv furtul, este de minimum 21.000 de euro pe an, iar proprietarul trebuie sa plateasca lunar 1.750 de euro. Latifundiarul va trebui sa mai scoata din buzunar cel putin 85.000 de euro pentru a-si inmatricula Maybach-ul in Romania.
Kane
Jan 26 2006, 04:55 PM
Pai cica nu se mai deschidea usa. Daca nu mi se deschidea mie usa faceam acelasi lucru. Ce mare kkt?
SUPERBEC
Jan 26 2006, 06:46 PM
ce mah ,va luati de nea jiji ca repara si el maybachu ???
eu cred ca toata treaba are legatura cu vadim...
alexandru_83
Jan 26 2006, 08:30 PM
Nu i se deschidea masina omului.Ce era de facut?A procedat f corect dupa parerea mea
neamih
Jan 26 2006, 08:46 PM
dupa ce s-a chinuit o ora sa il downloadeze acuma mia am 200k si nu mia vrea shiiiiit
florin83
Jan 26 2006, 08:53 PM
am dat eu restart la calc.. sorry
Viper05
Jan 26 2006, 08:59 PM
Off topic!
Ai dat link direct de pe pc-ul tau?cum ai facut asta?
florin83
Jan 26 2006, 09:00 PM
e mai complicat..
iti scriu pe pm daca chiar te intereseaza
Viper05
Jan 26 2006, 09:03 PM
da sunt intesesat
Cand ai timp poti sa dai un PM
neamih
Jan 26 2006, 09:06 PM
da nu mai reseta mai nenea
sixx
Jan 26 2006, 09:08 PM
Daca ai rabdare vreo 3 ore sa ajung acasa, il poti lua de la mine ( mai repede decat de la florin cred

).
florin83
Jan 26 2006, 09:24 PM
:finger:
imi merge prost netu de vreo 2 zile si cica joi vineri se repara
cica e "de la ei"
neamih
Jan 26 2006, 09:56 PM
hai ca am luat filmul
bai frate m-a kkt pe mine de ras, bine toata treaba nu e de ras, dar asa cum a facuto jiji e de tot rasul. chir si asa daca era bmw cred ca ma apuca plansul.
cand te uiti ca e cat usa de la masina aia sau mai mic, si cum incearca el sa bage rangile alea, la un moment dat scapa ranga si se propteste el in masina, e super tare, e comic rau omu ma. ce conteaza ca amsina e cateva sute de mii de euro? adevaru e ca oricum usila si aripa le schimbadar dao ma in colo de treaba, putea un tinichigiu sa o indrepte ca sa mai mearga cu ea pana o repara, nu sa bage ranga. aproape ca am ras cu lacrimi. si acuma ma mai uit o data
later edit: sunetul ala de fier contorsionat e de milioaneeeeee
p.s.: si mie imi merge rau netul
io'sŪ
Jan 27 2006, 12:14 AM
azi am primit un mail, titlu suna in felul urmator:
The richest mechanic in the world... m-am stricat de ras

[list]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.