![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 19-January 06 Member No.: 159 ![]() |
Acesta este Bmwul meu E36, 320i, din 91.
Modificari aduse: Jante Azev Type M 17", 10J spate (245/40/17) si 8,5J fatza (225/45/17), suspensie sport completa KW, kit exterior complet M3 (original din plastic mai putin spoilerul fatza), oglinzi M3 electrice, stopuri FK, angel eyes CCFL, capota model E46. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
aR99bMw, mi-as dori sa nu ai dreptate in exprimarea "majoritatea persoanelor de pe acest forum au mintea incuiata". Oricum stau destul de linistit, tocmai aparitia acestui forum asta a fost o dovada de open-mind. Dar ma suprinde cat de usor poti sa jignesti mai mult de 70 de persoane pe care sigur nu ai ajuns sa le cunosti. Poate scuzele de rigoare si retragerea acestei afirmatii sunt imperios necesare. Eu unul m-am simtit jignit pentru ca aici suntem o majoritate, sau o comunitate. Si mie nu-mi place ideea sa fac parte dintr-o comunitate in care majoritatea au mintea incuiata. Daca ar fi asa, eu unul nu mi-as pierde timpul sa le explic ca au o minte incuiata (nu vor intelege, nu? degeaba le spui) ci as incerca sa le-o descui. Yeah, e mai simplu sa arati cu degetul. Oricum sunt foarte curios care sunt motivele care te-au facut sa faci aceasta afirmatie (daca poti sa-mi zici macar pe privat, ca poate ai dreptate si eu nu vad padurea din cauza copacilor). 10x.
Cat despre masina in cauza, stati linistiti. Din poze si mie mi s-a parut uratitca, dar am apreciat munca. Aseara am vazut-o in realitate si arata foarte bine. Mai e loc de imbunatatire, dar suferim de o iluzie optica din pozele alea. Lucrarea e facuta cum trebuie. A pastrat pana si sistemul original de blocaj al capotei (siguranta aia de care tragi bagand mana sub capota ca sa se elibereze de tot capota cand vrei sa o ridici). Nu lipsesc plastice pe sub capota, sau alte chestii, deci e clar ca s-a lucrat cu grija la ea. Hehe, si masina arata bine, trust me.[/u] -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:23 AM |