![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
Cum spune si titlul, aveti mare grija la el. In august 2009 a vrut sa cumpere o instalatie xenon. Fiind oarecum cunostinte mai vechi (am mai colaborat si inainte, ne-am mai intalnit, am mai stat de vorba etc) am facut greseala sa accept sa-mi faca plata "in rate". Prima rata achitata fiind de 50 RON, urmand ca restul sa achite usor-usor. L-am inteles ca "ie criza, dom'le" si am zis sa fac o fapta buna, ajutand un "prieten". S-a facut luna decembrie si am inceput sa-l sun pentru banii mei... A inceput s-o dea cotita, ca nu are de unde ca se chinuie sa faca rost, etc etc etc. Cu alte cuvinte, in 4 luni el nu a fost capabil (cica) sa agoniseasca 300 RON...
De pe data de 15 decembrie nu mai raspunde, nici pe yahoo messenger, nici la telefon. Numele lui este Fara Cristian, are domeniul www.e30.ro, id-urile sale de messenger sunt da_joint007 si fara_cristian, pe celalalt forum mai are si user-ul rwd_cat. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moderator EDIT: Datoria a fost rezolvata: http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...st&p=113388 Topic deschis pentru restul problemelor.
Reason for edit: Mentiune ca problema s-a rezolvat
-------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 389 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 64 Car: E12, E34 Engine: M20 & M50 ![]() |
Ieri, dupa ce am primit offline-ul tau, ti-am raspuns, am asteptat pana azi, dar nu am mai primit nimic. Poate nu ai primit ce ti-am scris, mi se mai intampla si cu alte persoane pe messenger sa nu ajunga ce le scriu, asa ca scriu si aici.
Vad ca ai probleme cu memoria !!! Nu mi-ai dat nici macar 1 leu pe masina!!! iar de pe masina ti-am cerut DOAR turometrul ca sa il pun pe e12le alb. ATAT !!! Puteai macar sa imi dai inapoi eleronul pe care ti l-am dat odata cu masina si pe care eu dadusem 1 mil. Parca iti propusesem la un moment dat sa imi dai eleronul inapoi si sa ramai cu 9 mil de plata. Dar probabil ca si asta ai uitat sau nici nu ai auzit cand am spus. Zici ca ti-am dat teapa cu motorul... cum adica?! Sa-ti aduc aminte ca eu nu ti-am vandut motorul! Eu ti-am vandut INJECTIA de pe motor! Cu 3,5 mil. Bani pe care mi i-ai dat. Dar intelegerea a fost in felul urmator: pt ca eu nu aveam unde sa tin motorul, ai fost de acord sa iti aduc motorul EXACT CUM A FOST DAT JOS DE PE MASINA cu tot cu cutie de viteze (in stare de functionare, fara sa bata, doar consuma mult ulei) urmand ca eu cand o sa am nevoie de alternator sau electromotor sa vin sa le iau. Eu am luat de pe acel motor DOAR GALERIA DE EVACUARE!!! Pe acel motor erau: injectia care mergea perfect! cu debitmetru aproape nou, cotul din cauciuc de la admisie aproape nou, calculator, alternator schimbat recent (numai pe debitmetru, cot admisie si alternator, care le schimbasem recent, dadusem in jur de 3 mil), electromotor, discul de ambreaj era aproape NOU pt ca imi picase ambreajul si nu gasisem inca motor si l-am schimbat ca sa pot sa merg cu masina. Si toate au ramas la tine! Cand am avut nevoie de alternator nu mi-ai raspuns la telefon, si mi-am cumparat. Cand am avut nevoie de radiator nu mi-ai raspuns, si mi-am cumparat si tot asa... Deci, chiar nu inteleg cum ai luat tu teapa si cum de eu sunt ala care mananca kkt. Iar la masina ti-am dat pana si jantele mele pe 14 care le aveam atunci pe BMX pt ca iti placeau mai mult decat cele care erau pe cea care ti-am dat-o. Chiar nu imi imaginam ca poti sa fii atat de nesimtit si nerecunoscator ! This post has been edited by MAD520: Jan 19 2010, 07:00 PM -------------------- // E12-520-'79 / E34-525-'90
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 01:20 AM |