![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
Cum spune si titlul, aveti mare grija la el. In august 2009 a vrut sa cumpere o instalatie xenon. Fiind oarecum cunostinte mai vechi (am mai colaborat si inainte, ne-am mai intalnit, am mai stat de vorba etc) am facut greseala sa accept sa-mi faca plata "in rate". Prima rata achitata fiind de 50 RON, urmand ca restul sa achite usor-usor. L-am inteles ca "ie criza, dom'le" si am zis sa fac o fapta buna, ajutand un "prieten". S-a facut luna decembrie si am inceput sa-l sun pentru banii mei... A inceput s-o dea cotita, ca nu are de unde ca se chinuie sa faca rost, etc etc etc. Cu alte cuvinte, in 4 luni el nu a fost capabil (cica) sa agoniseasca 300 RON...
De pe data de 15 decembrie nu mai raspunde, nici pe yahoo messenger, nici la telefon. Numele lui este Fara Cristian, are domeniul www.e30.ro, id-urile sale de messenger sunt da_joint007 si fara_cristian, pe celalalt forum mai are si user-ul rwd_cat. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moderator EDIT: Datoria a fost rezolvata: http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...st&p=113388 Topic deschis pentru restul problemelor.
Reason for edit: Mentiune ca problema s-a rezolvat
-------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
~AUTODENUNT~
@Vladut 316 - inca mai am cheia aia de vasc pe care mi-ai dat-o cand stateam in Rahova, de n-ai vrut sa o iei cand am schimbat motoru'. oricand te razgandesti, imi zici si ti-o aduc cu placere, mi-a fost de mare ajutor de vreo 3-4 ori cand am umblat la vasc, iar acum sta in portbagaj. au trecut 2 ani si vreo luna de cand e la mine cheia. In rest, in afara de beri prietenesti, am de dat ceva la cineva? Intreb, poate oi avea si am uitat. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 01:19 AM |