![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 32 Joined: 3-April 06 From: Bucuresti Member No.: 240 Car: E30 325ix coupe '89 Engine: M20B25 170CP ![]() |
Salut.
Imi aduc aminte ca am citit acum citiva ani pe un forum ca se poate pune caseta de e36 pe e30. A facut cineva asa ceva pe-aici? Stie cineva despre o astfel de operatiune facuta cu succes? E nevoie de modificari? Se poate schimba doar caseta sau toata directia? Am meu urs e un ix cu servo. Multumesc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 183 Joined: 18-January 07 Member No.: 541 Car: e30,e34 Engine: m20 2.5 200+cp ![]() |
Pana la urma a incercat cineva sa puna caseta de e36 pe e30?
Eu vreau sa mi pun servo pe ursul meu, mi-am luat pompa de servo pt m20 dar nu am caseta servo pt e30 insa am o caseta servo stare f buna pt e36. Care ar fi diferentale constructive intre cele 2 casete (prindere, cuplare cu axul volan, cuplare cu bieletele de directie etc)? |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Pana la urma a incercat cineva sa puna caseta de e36 pe e30? Eu vreau sa mi pun servo pe ursul meu, mi-am luat pompa de servo pt m20 dar nu am caseta servo pt e30 insa am o caseta servo stare f buna pt e36. Care ar fi diferentale constructive intre cele 2 casete (prindere, cuplare cu axul volan, cuplare cu bieletele de directie etc)? In topicul asta este vorba de un ix; la un urs normal merge adaptata. Prinderea este aceeasi, cuplarea cu axul volan daca ai cuplaj pentru caseta cu servo e OK iar bieletele de directie se potrivesc f. bine cele de la urs. Am auzit ca altii au folosit cu succes si bieletele si capetele de bara de E36. -------------------- 316
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:24 PM |