![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
Cum spune si titlul, aveti mare grija la el. In august 2009 a vrut sa cumpere o instalatie xenon. Fiind oarecum cunostinte mai vechi (am mai colaborat si inainte, ne-am mai intalnit, am mai stat de vorba etc) am facut greseala sa accept sa-mi faca plata "in rate". Prima rata achitata fiind de 50 RON, urmand ca restul sa achite usor-usor. L-am inteles ca "ie criza, dom'le" si am zis sa fac o fapta buna, ajutand un "prieten". S-a facut luna decembrie si am inceput sa-l sun pentru banii mei... A inceput s-o dea cotita, ca nu are de unde ca se chinuie sa faca rost, etc etc etc. Cu alte cuvinte, in 4 luni el nu a fost capabil (cica) sa agoniseasca 300 RON...
De pe data de 15 decembrie nu mai raspunde, nici pe yahoo messenger, nici la telefon. Numele lui este Fara Cristian, are domeniul www.e30.ro, id-urile sale de messenger sunt da_joint007 si fara_cristian, pe celalalt forum mai are si user-ul rwd_cat. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moderator EDIT: Datoria a fost rezolvata: http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...st&p=113388 Topic deschis pentru restul problemelor.
Reason for edit: Mentiune ca problema s-a rezolvat
-------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 389 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 64 Car: E12, E34 Engine: M20 & M50 ![]() |
...apropo de Florin MEN Luna viitoare se fac 2 ani de cand are sa-mi dea 10 mil. Aveam un E12 functional, dar radiat si care nu mai merita sa investesc in el. Florin nu avea inca MEN-ul asa ca isi dorea sa cumpere BMX-ul meu si mai nou acel E12 radiat. Deoarece nu avea bani, a zis in cele din urma ca il ia doar pe cel radiat... cam asta ar fi povestea pe scurt. A fost de acord sa-mi dea 10 mil pe el, in rate. Pt ca tot am fost intelegator si am acceptat sa il dau in rate, care oricum nu au fost stabilite la niste date exacte, sau ceva de genul asta, pt ca eram "prieteni" (eram prieteni pt ca el avea un e12 imprumutat cu care mergea in perioada aia si care se mai strica, iar eu mergeam la orice ora noaptea, cand ma suna, pe unde ramanea el in pana, sa i-o repar pt ca parea baiat de treaba si imi place sa ajut) am zis sa mai fac o fapta buna, pt ca el trebuia sa plateasca platforma cu care sa duca masina acasa, si am zis ca de cele 10 mil care oricum urma sa le primesc intr-un interval destul de mare, sa-i duc si masina la poarta, pe riscul meu. Si am condus eu masina pana la el la poarta ca sa nu mai dea bani si pe platforma. Apoi la scurt timp a luat MEN-ul iar pe mine m-a amanat cu banii. A inceput sa cumpere foarte multe piese noi pt MEN, dar imi spunea mereu ca nu are bani. Am inteles ca ii placea enorm masina si ca vroia sa o vada mergand.. dar totusi... Apoi a ramas fara srviciu si de cate ori sunam sau ne intalneam imi zicea ca nu are bani... asta e.. nu are omu... ce sa ii fac... l-am inteles... Apoi a luat banii pe MEN de la asigurare si nu mi-a dat nici un leu, cu toate ca i-am zis sa imi dea macar 1 mil pe luna ca tot e ok... dar nimic. De aprox 1 an nu imi mai raspunde la telefon, nici pe mess... Chiar inainte sa incep sa scriu aici l-am sunat din nou... ca sa vad ce mai zice, daca imi raspunde ca sa nu mai scriu; dar nu mi-a raspuns...
This post has been edited by MAD520: Jan 14 2010, 05:38 PM -------------------- // E12-520-'79 / E34-525-'90
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 05:07 PM |