![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
735 e32
fabricat: mai 1989 dotari: spatii de depozitare in usi; parbriz cu incalzire a lamelelor stergatoarelor (schimbat in 2008 cu unul nou); sistem automat de spalare al parbrizului, trapa cu one-touch, 4 sau 2 geamuri electrice (ma mai gandesc ), sac schiuri, incalzire la scaunele fata, cotiere la scaunele fata, obc mare si cica....piele. imbunatatiri: xenon, mp3 player ce citeste si dvd-uri si un ecran lcd, diferential autoblocant, inele cromate in bord; masina pleaca pe 4 jante borbet cu cauciucuri cu garantie din noiembrie 2008 interventii majore: revopsita in 2007; am schimbat ceva elemente la sistemul de racire (la cumparare): radiator, vascocuplaj si elice, termostat necesita: sudarea suportilor de toba (la spate), ultimii (au cedat); o volanta de motor de 3500cmc, m30; nu se poate monta rulment sau disc sau placa de presiune de la ambreiaj (SE GASESTE RELATIV USOR LA NU MAI MULT DE 150 EURO)...este alt model de volanta montat; diferentialul din nu stiu ce motiv huruie la viteze de max. 20 km/h in timpul virajelor de peste 90 de grade. 1500 euro discutabili pe ceva concret altee detalii prin mesaje personale am sa mai fac ceva poze |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
RIP din pacate.
Am vrut sa-l dau cuiva pe forum prin ianuarie 2009 cu o prima rata din pret abia acum in 2010 dar tot nu a fost dorit. Probabil ca pentru unii arata a oaie neagra masina asta. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
RIP din pacate. Am vrut sa-l dau cuiva pe forum prin ianuarie 2009 cu o prima rata din pret abia acum in 2010 dar tot nu a fost dorit. Probabil ca pentru unii arata a oaie neagra masina asta. Daca tipai mai tare pe forum se gasea cineva sa ia un septar, si in conditiile date mai sus aveai coada la usa. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Nu cred. Nici la al meu nu s-a format coada. Nu sa da.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 09:14 PM |