Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand 735 e32 1989
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
CRM112
735 e32
fabricat: mai 1989

dotari: spatii de depozitare in usi; parbriz cu incalzire a lamelelor stergatoarelor (schimbat in 2008 cu unul nou); sistem automat de spalare al parbrizului, trapa cu one-touch, 4 sau 2 geamuri electrice (ma mai gandesc ), sac schiuri, incalzire la scaunele fata, cotiere la scaunele fata, obc mare si cica....piele.
imbunatatiri: xenon, mp3 player ce citeste si dvd-uri si un ecran lcd, diferential autoblocant, inele cromate in bord; masina pleaca pe 4 jante borbet cu cauciucuri cu garantie din noiembrie 2008
interventii majore: revopsita in 2007; am schimbat ceva elemente la sistemul de racire (la cumparare): radiator, vascocuplaj si elice, termostat

necesita:
sudarea suportilor de toba (la spate), ultimii (au cedat);
o volanta de motor de 3500cmc, m30; nu se poate monta rulment sau disc sau placa de presiune de la ambreiaj (SE GASESTE RELATIV USOR LA NU MAI MULT DE 150 EURO)...este alt model de volanta montat;
diferentialul din nu stiu ce motiv huruie la viteze de max. 20 km/h in timpul virajelor de peste 90 de grade.

1500 euro discutabili pe ceva concret

altee detalii prin mesaje personale

am sa mai fac ceva poze
CRM112
up
CRM112
.....pentru ca sa pricep si eu, intreb:
e de vina:
-masina
-criza
-pretul
-sinceritatea anuntului (reparatiile ce ar mai fi de facut)

????

sunt n variante cu masina, nu neaparat sa fie inmatriculata ca atare; spre exemplu motorul intra bine de tot pe urs sau orice 528, 525 etc. si fara omologari sau alte prostii. Trebuie raziuita galeria de admisie numai smile.gif acolo unde scrie 3.5
Sportivu
si pe blocul motor pe partea stanga unde scrie 3.5 biggrin.gif
iorgos
Salut. Nu este de vina nici masina nici pretul, este frica de consum, impozit si nu in ultimul rand CRIZA.
edutxu
QUOTE (iorgos @ Apr 29 2009, 05:32 PM) *
Salut. Nu este de vina nici masina nici pretul, este frica de consum, impozit si nu in ultimul rand CRIZA.

tocmai asta ma chinui si eu sa explic la mai toti "baietii cu be em veuri"
impozitul o fi el mare dar...se merita....
consumul nu e exagerat de mare fata de un 25 sa zicem.....:(eu sub 16 nu cred ca scap)
decat sa am e36 cu motor 16(care consuma putin weyyyy, si sa dau scart ca sa artat ca trage motorul), prefer o masina mare si puternica, ce nu o vezi pe la toate colturile, si are si nitica putere in ea.....
singurul 7-ar cu care m am plimbat a fost al lui sportivu, foarte frumaosa masina si foarte confortabila, dar deocamdata nu mi permit inca o masina.....
cine cumpara 7-ar, vorba interceptorului...isi ia Nava de Amiral

UP!!!
INTERCEPTOR
traim in wrong times wrong country...sad and true
Sportivu
Consumul nu este exagerat deloc la cum stiu eu masina lui Bogdan. Consuma chiar mai putin ca Rechinu` meu cu carburator, culmea...si carburatorul meu e virgin...

La masina asta nu mai conteaza nici asigurare, nici impozit..nici consum. Dai un ban, da` stai in fata nene. E masina de "Bagabontzii 09" biggrin.gif
io's®
CITAT(Sportivu @ Apr 29 2009, 11:23 AM) *
si pe blocul motor pe partea stanga unde scrie 3.5 biggrin.gif

si probabil si deasupra demarorului unde e seria biggrin.gif
rall
spor la vanzare.
am avut si eu asa ceva. si astazi ma gandesac cu drag la fostul e32/735i/1988.
am dat-o anul trecut cu 1000 euro. dar am dat-o unuia care stia ce masina este, ce motor are, cat e impozitul s.a.m.d.
cine ti-o va cumpara stie ce isi cumpara.
daca intreaba de consum sigur nu stie ce inseamna BMW SERIA 7 !!!!!!!!!!!!!
Succes!!!!!!!
Zom
poate te-ar ajuta cateva poze. nu stiu, zic si eu...
CRM112
Am uitat sa scriu => se poate inchide, AutoItalia via Remat Vest au oferit 1900 euro fara nici o negociere.
lucian
QUOTE (CRM112 @ Jan 13 2010, 03:22 PM) *
Am uitat sa scriu => se poate inchide, AutoItalia via Remat Vest au oferit 1900 euro fara nici o negociere.

cum adica? ajunge la tocat? sad.gif
alex230ro
a murit de mult...
CRM112
RIP din pacate.
Am vrut sa-l dau cuiva pe forum prin ianuarie 2009 cu o prima rata din pret abia acum in 2010 dar tot nu a fost dorit. Probabil ca pentru unii arata a oaie neagra masina asta.
iorgos
QUOTE (CRM112 @ Jan 13 2010, 04:21 PM) *
RIP din pacate.
Am vrut sa-l dau cuiva pe forum prin ianuarie 2009 cu o prima rata din pret abia acum in 2010 dar tot nu a fost dorit. Probabil ca pentru unii arata a oaie neagra masina asta.

Daca tipai mai tare pe forum se gasea cineva sa ia un septar, si in conditiile date mai sus aveai coada la usa.
bartro
Nu cred. Nici la al meu nu s-a format coada. Nu sa da.
David
Saptele, nu este pentru oricine...
Ciupanezu
Virgulă īntre subiect şi predicat.
Talent. biggrin.gif
iorgos
QUOTE (bartro @ Jan 13 2010, 06:03 PM) *
Nu cred. Nici la al meu nu s-a format coada. Nu sa da.

Il dai in acelesai conditii, adica masina acum si banii prin vara?
bartro
QUOTE (iorgos @ Jan 13 2010, 07:07 PM) *
Il dai in acelesai conditii, adica masina acum si banii prin vara?

Depinde cine vine. Si acte facem cand s-a platit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.